Czytalem ostatnio post o tuningowaniu silnika CDT w r75 za pomoca przeprogramowania map silnika. czy jest to mozliwe w r400 z 1.4 16v a jesli tak to gdzie za ile i o jakim przyroscie mocy mozemy mowic? Na hamowni z moim r nie bylem ale jako ze jest to egzemplarz jedenastoletni a przecietnie uznaje sie ze jeden kuc na rok ucieka z pastwiska to podejrzewam ze mam jakies 92-94km na ten moment. jesli jest mozliwa taka przerobka to czy mozliwe jest osiagniecie stu dziesieciu km? mysle ze tyle by mnie zadowalalo na jakis czas
pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 13:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czytalem ostatnio post o tuningowaniu silnika CDT w r75 za pomoca przeprogramowania map silnika. czy jest to mozliwe w r400 z 1.4 16v a jesli tak to gdzie za ile i o jakim przyroscie mocy mozemy mowic? Na hamowni z moim r nie bylem ale jako ze jest to egzemplarz jedenastoletni a przecietnie uznaje sie ze jeden kuc na rok ucieka z pastwiska to podejrzewam ze mam jakies 92-94km na ten moment. jesli jest mozliwa taka przerobka to czy mozliwe jest osiagniecie stu dziesieciu km? mysle ze tyle by mnie zadowalalo na jakis czas
pozdrawiam
jak zrobisz dolot i odlot to mozesz liczyc na taki przyrost samym programem w benzyniaku moze uzyskasz 5 KM i to za 1000zl :0
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
pozdrawiam
jak zrobisz dolot i odlot to mozesz liczyc na taki przyrost samym programem w benzyniaku moze uzyskasz 5 KM i to za 1000zl :0
w benzyniaku bez turbo, żeby nie było
w turbinką już byłoby o wiele lepiej, ale że masz zwykłe 1.4 to tak jak napisał michone
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum