kupilem klej bochema i tam jest napisane ze moze spodowac przeskoki elektrostatyczne i poronienie u kobeit w ciazy:] jeszcze takiego czegos nie widzialem. Ile tego kleju na podsufitke?
No właśnie, dzisiaj przechodziłem obok zakładu i poszedłem z ciekawości zapytać. 150zł za oklejenie nowym materiałem. Ale podsufitkę muszę sam wyjąć i oczyścić, oni tylko nakleją...
Pytałem od razu jaka cena za sam materiał, 20zł za m2, tylko pozostaje problem kleju, bo oni to kleją pistoletem na sprężone powietrze. Nie wiem czy warto ryzykować tymi klejami w sprayu...?
Ile właściwie na cały daszek wyjdzie m2? bo się w ogóle zastanawiam czy to jest opłacalne samemu za to się brać?
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 42 Skąd: Janikowo
Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 18:34
Dzisiaj podjechałem do tapicera po 2 latach jeżdżenia z balonem , zerknął i powiedział że za 220 zł wymieni całą na nową (demontaż plus montaż). W środe mam się zgłosć.
Powiem tak materiał + klaj tapicerski w sprayu z przesyłką kosztuje ok 70 zł.
Reszte sam sobie dopisz. Ja swoją wymieniłem kilka miesiecy temu - efekt obecnie wyglada jak nowa. Praca nie stresujaca i do wykonania dla kazdego majsterkowicz. Trzeba tylko trochę cierpliwosci.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 42 Skąd: Janikowo
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 18:12
greg_szczytno napisał/a:
Praca nie stresujaca i do wykonania dla kazdego majsterkowicz. Trzeba tylko trochę cierpliwosci.
No właśnie a ja do majsterkowiczów z cierpliwością nie należe i jeszcze potrzeba czasu, dlatego zrobił to za mnie doświadczony tapicer. Mam nową podsufitówke i jestem zadowolony choć biedniejszy o 220zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum