Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Mam rovera 45 z widniejącym spiralami na lusterkach, jednak one nie grzeją. Czy powinny grzać-włączyć się kiedy włączy się przycisk do ogrzewania tylnej szyby?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Lut 25, 2011 22:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 12:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w 45 były dwie wersje...
albo grzeją cały czas, albo z ogrzewaniem tylnej szyby, nie wiem, czy to się zmieniło w jakimś roku, czy zależy od wyposażenia, alebyły i takie i takie przypadki
a ja to mam właczane ręcznie
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
ale moim zdaniem to jest pozytywne
właczam kiedy mi potrzeba, a kiedy nie potrzeba jest wyłączone
a już nie mówiąc o tym, że mam komplet przycisków na panelu lusterek
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 11:23
Gdzieś na forum rok temu było to przerabiane, zastosowałem się do wskazówek i do tej pory podgrzewanie lusterek działa.
W moim R45 1.4 2001 podgrzewanie działa po przekręceniu kluczyka w pozycję zapłonu, czyli cały czas.
Moje stare, nie działające maty grzewcze, zastąpiłem jakimiś zamiennikami kupionymi na allegro, koszt to dwadzieścia kilka złotych łącznie z przesyłką.
Już rok i działają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum