dzieki za pamiec
Zle nie jest, jest nawet dobrze Trafilem do fachowca, ladnie mnie poskaldal na 2 blaszki i 9 srubek i przynosi to efekt. Kosci ladnie zaspolone, teraz walka z opuchlizna i koncowka gojenia fragmentu martwicy na szwie. Ogolnie sam juz smigam, odrzucilem kule kilka tygodni temu. A dzis nawet pierwszy raz wszedlem na boisko zeby pograc w pilke z bratankami...
Na zlot chetnie bym pojechal ale totalna kolizja terminow
a filmik chetnie obejrze
pozdrawiam i jeszcze raz dzieki
irek
PS. A moja niewielka aktywnosc tutaj wynika z totalnego zapracowania. W koncu musze nadrobic te 7 tygodni zwolnienia...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 12, 2008 19:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zle nie jest, jest nawet dobrze Trafilem do fachowca, ladnie mnie poskaldal na 2 blaszki i 9 srubek i przynosi to efekt. Kosci ladnie zaspolone, teraz walka z opuchlizna i koncowka gojenia fragmentu martwicy na szwie. Ogolnie sam juz smigam, odrzucilem kule kilka tygodni temu.
Ależ cieszą takie wieści! Naprawdę! Życzę aby szybko opuchlizna zeszła, choć z tym to bywa różnie - ja po kraksie 1,5 roku czekałam.
Irek napisał/a:
dzis nawet pierwszy raz wszedlem na boisko zeby pograc w pilke z bratankami...
Wariat! Dobrze, że po deszczu nie było.
Irek napisał/a:
Na zlot chetnie bym pojechal ale totalna kolizja terminow
Jak to Zlot bez Ciebie? Nie uda się chociaż na jeden dzień albo 1,5?
no może nie zupełnie, ale coś w tym jest...
zwlekałem ze względu na to, że do tej pory nie ma planów łykiędowych (mimo, że zajęcia już są )
dzisiaj się dowiedziałem, ze 22-25 będę na końferencji na słowacji...
choć w sumie niedaleko..
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
no może nie zupełnie, ale coś w tym jest...
zwlekałem ze względu na to, że do tej pory nie ma planów łykiędowych (mimo, że zajęcia już są )
dzisiaj się dowiedziałem, ze 22-25 będę na końferencji na słowacji...
choć w sumie niedaleko..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum