Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
jak zdemontować tylną kanapę w roverze 620 ? jak ja odginam to widze jakies druty 2 , myślałem ze jest śróba jakaś wystarczy odkręcic i bedzie gitara ale sie zdziwiłem wiecie może ?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 26, 2011 18:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 16:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
maG_xx, najpierw odkrec dol, po srodku kanapy jest metalowy plaskownik ktory jest przykracany do podlogi bagaznika sruba na klucz 10, nastepnie odchylasz kanape do przodu auta i zdejmujesz z zebow, boki juz bedziesz widzial jak odkrecic, sa przykrecone przy zawiasie (przy rozdzielaniu) sruba na klucz 10 oraz boki sa sciagane najpierw gora do siebie potem dol do gory...
maG_xx, pasy sa dokrecane sruba na klucz 17 pod kanapa na ktorej sie siedzi. Odchylasz ja w bok i widac ledwo co srube(z jednej i drugiej strony to samo) a na gorze zdejmujesz oslonke plastikowa na slupek(delikatnie bo pekaja spinki) i tam masz widoczna srube. Srodkowy pas podobnie z tym ze zdejmujesz oslone przy polce i odkrecasz
Odnosnie tylnej kanapy. Nie posiadam pasa bezpieczeństwa z tylu dla pasazera siedzacego na srodku, nie jest tez schowany w fotele, po prostu go nie ma. Wie ktos dlaczego tak jest? Jest tylko wejscie na pas, ale pasa nie ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum