Vader co dokładnie Ci "klekocze"? Jakie są objawy?
Może materiał z poniższego linka będzie przydatny ...
http://www.roverki.pl/article.php?sid=425 hehe spóźniłem się z reakcją To oczywiście ten sam link co podał Brt
Dzięki serdeczne za próbę pomocy. Najnowsze informacje z "linii frontu". Udało mi się ubić cenę rozrządu do 900zł, zrobili w jeden dzien, od ręki. Ale to chyba była moja ostatnia naprawa w tym serwisie. Będe szukać tanszych.
Jeśli chodzi o skrzynię biegów - wiecie, czytałem ten artykuł wielokrotnie. Auto trzymam pod blokiem, nie mam ani kanału, ani garażu. Znajomi tez nie mają - nie mam gdzie samemu się pobawić. Mogę conajwyżej wydrukować artykuł i zanieśc mechanikowi by się zapoznał z metodyką postepowania :\\
Kabelki oglądałem rano - niestety, w jednym miejscu chyba zostały tylko poizolowane, przekładki zadnej tam nie widze. Chyba rzeczywiscie lepiej bedzie wziąć 2 tysiaki, skrzynke piwa pojechać np do NEOSS'a i zrobic wszystko za jednym zamachem na miejscu Wyjdzie taniej, niz placic 200zł za zaizolowanie przewodów.
Jutro albo w weekend wkleje jakieś zdjęcia, jak to "tam" wygląda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum