Zastanawiam się nad zakupem, ponieważ rdzewiejące odpryski na krawędzi tylnej klampy zmuszają mnie do lakierowania i pomyślałem, że na przyszłość można by tego uniknąć .
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 20:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Powiem tak.Miałem coś takiego przy poprzednim aucie i jeśli nie zabezpieczysz dobrze miejsca odprysków,rdzy tylko przykleisz tak jak leci to i tak będzie dalej żarła rdza.A co do efektu wizualnego to już rzecz gustu.
Oderwałem po tygodniu i za h..... nie mogłem zmyć kleju więc przykleiłem takie same ale czarne i trochę bardziej mi się podobało. Z tym że to była fieścina i nadkola. Ja myślę, że R416 czy 400 są na tyle dopracowane stylistycznie,że takie osłonki są niepotrzebne. Ale to tylko mój pogląd i za bardzo się nim nie sugeruj. W końcu to Twoje auto i to Tobie ono ma się podobać a nie innym i to Ty masz być zadowolony a nie ja i jacyś goście. Pamiętaj,że każdy będzie Tobie doradzał coś innego a wtedy jeśli będziesz ich słuchał to stylistycznie auto będzie podobało się innym tylko nie Tobie. POZDRAWIAM
Ciężko mi jest powiedzieć czy mi się ta listwa podoba czy nie. Zamawiałbym z neta, a nigdy nie widziałem 400 z taką listwą, samej listwy też nigdy w rękach nie miałem. Dlatego pytam - może ktoś miał z tym styczność i może podzielić się wrażeniami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum