Forum Klubu ROVERki.pl :: Off-topic z wątku o parkowniu R75 w Fifth Gear
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Off-topic z wątku o parkowniu R75 w Fifth Gear
Autor Wiadomość
maciekmpl 

Wysłany: Pią Sty 16, 2009 07:03   

Napewno, bo Ty tak mówisz? Give me a break, man. Nie napisałem, że napewno, tylko, że możliwe. To są oprócz tego, że dziennikarze, też kierowcy wyścigowi, inaczej niż Clarkson.
M

SPAMU¦

Wysłany: Pią Sty 16, 2009 07:03   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

maciekmpl 

Wysłany: Sob Sty 17, 2009 12:10   

Thrillco napisał/a:
Nie dlatego, ze tak mówie tylko dlatego, ze potrafię odróznic sporego gabarytu faceta od drobniutkiej mimo wszystko babki jaką jest Vicki...jak wiekszośc facetów z resztą.

Dlatego pisałem, że "być może". Ja na monitorze laptopa, na którym to oglądałem, to dobrze, że rozpoznałem jaki to samochód.

Thrillco napisał/a:
Paniatna?

Daruj sobie ten ton, Kolego wszsystkowiedzący, bo nie lubię.

M

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sty 17, 2009 13:31   

Maciek...ja tylko odpłacam pieknym za nadobne...nie moja wina ze masz słaby monitor...lub wzrok...a co do tonu...vice versa kolego wiedzacy lepiej.

Rowan 

Wysłany: Sob Sty 17, 2009 16:10   

maciekmpl, ja nie wiem co Ci nie pasuję? Thrillco, normalnie pisze, a ty z jakimiś docinkami wyjeżdżasz. :shock:

maciekmpl 

Wysłany: Nie Sty 18, 2009 13:57   

Rowan napisał/a:
maciekmpl, ja nie wiem co Ci nie pasuję? Thrillco, normalnie pisze, a ty z jakimiś docinkami wyjeżdżasz. :shock:

Ano właśnie. Jeszcze raz to przeczytałem i sam nie wiem co mi nie przypasowało. Nerwowy koniec tygodnia, to i człowiek się nerwowy robi. :wink:

M

Rowan 

Wysłany: Nie Sty 18, 2009 14:00   

maciekmpl, bywa :wink: Różne dni ludzie mają. :lol:

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sty 18, 2009 14:34   

to proponuje nastepny raz lepiej dobierać cel do odreagowania bo ja raczej zadko pozostaję dłużny. A szczerze mówiąc to w d... mam twój koniec tygodnia, myslisz, ze ja sie tu na hawajah wyleguje w pełnym słoncu i nie mam problemów? Żadne tłumaczenie.

thef 

Wysłany: Pon Sty 19, 2009 10:39   

Cytat:
to proponuje nastepny raz lepiej dobierać cel do odreagowania bo ja raczej zadko pozostaję dłużny. A szczerze mówiąc to w d... mam twój koniec tygodnia, myslisz, ze ja sie tu na hawajah wyleguje w pełnym słoncu i nie mam problemów? Żadne tłumaczenie.
Thrillco czemu Ty jesteś taki agresor? Kolega przyznał się do błędu więc chyba mógłbyś wyluzować troszkę.

piter34 

Rover 800

Wysłany: Pon Sty 19, 2009 11:00   

Thrillco napisał/a:

Za tę wypowiedź dostajesz ostrzeżenie (punkt 7d regulaminu forum).

Rowan 

Wysłany: Pon Sty 19, 2009 14:33   

Thrillco, no, moim zdaniem to już trochę przesadziłeś. Lubię Cię, ale pomimo tego, to moim zdaniem to nie było fair w stosunku do kolegi, w tym miejscu powinieneś przeprosić kolegę, albo trzeba było przemilczeć jego wypowiedź :wink:

piter34 

Rover 800

Wysłany: Pon Sty 19, 2009 15:32   

Rowan, jeżeli chcesz powiedzieć Thrillco coś niezwiązanego z tematem wątku, to pisz na PW. :ok:

Nie prowokuj, nie karm.

Rowan 

Wysłany: Pon Sty 19, 2009 18:01   

piter34, nie prowokuję i nie karmię, tylko wyrażam swoją opinię na temat.

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sty 19, 2009 19:12   

pociągnąłbym temat ale rece opadły. kolezka stwierdził fakt, ze postanowił się wyżyc i zrobił sobie ze mnie chłopca do bicia a potem..no cóż bywa..pocałuj mnie w d... mógł dodac na końcu...a ja warna dostaje...zajebi..ie !! :)

Rowan 

Wysłany: Pon Sty 19, 2009 19:57   

Thrillco, ale czytałem kilka razy i żadnego wyżycia nie wyszukałem, także chyba nie miałeś powodu.

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Wto Sty 20, 2009 06:25   

Rowan - autor postu sam przyznał, ze odreagowywał sobie w ten sposób stres dzienny. i takich kolesi jednak ja "nie uważam", skoro potrafi jedynie stwierdzić fakt a nie po ludzku przeprosić. Teraz 2 razy bo przez jego zas...ny stres to ja mam warna. Ponownie gratuluje adminowi :) jestes Piter34 moim idolem, jeszcze tylko chciałbym Cie zobaczyć w....ine wiem...YCD lub coś w tym stylu :)

thef 

Wysłany: Wto Sty 20, 2009 09:31   

maciekmpl napisał/a:
Ano właśnie. Jeszcze raz to przeczytałem i sam nie wiem co mi nie przypasowało. Nerwowy koniec tygodnia, to i człowiek się nerwowy robi. :wink:

Thrillco napisał/a:
pociągnąłbym temat ale rece opadły. kolezka stwierdził fakt, ze postanowił się wyżyc i zrobił sobie ze mnie chłopca do bicia a potem..no cóż bywa..pocałuj mnie w d... mógł dodac na końcu...a ja warna dostaje...zajebi..ie !! :)

Thrillco napisał/a:
Rowan - autor postu sam przyznał, ze odreagowywał sobie w ten sposób stres dzienny.
Thrillco, zdaje się, że znów widzisz coś czego nie ma. Wyżył się? Pewnie Cię jeszcze w nerwach uderzył, żeby mu ulżyło. Nie dopisuj ideologii.
Thrillco napisał/a:
i takich kolesi
Czemu Ty tak często używasz lekceważących zwrotów?
Thrillco napisał/a:
i takich kolesi jednak ja "nie uważam", skoro potrafi jedynie stwierdzić fakt a nie po ludzku przeprosić. Teraz 2 razy bo przez jego zas...ny stres to ja mam warna.
Mam Ci przypomnieć co mi napisałeś na temat przeprosin i co one dla Ciebie znaczą? A poza tym gdzie Twoje przeprosiny dla forum i klubu za bezpodstawne oskarżenia? Bo jak widzę dalej dowodów nie ma..
Thrillco napisał/a:
Ponownie gratuluje adminowi :) jestes Piter34 moim idolem, jeszcze tylko chciałbym Cie zobaczyć w....ine wiem...YCD lub coś w tym stylu :)
Nie potrafisz inaczej, jak tylko zaczyna brakować Ci argumentów.. Chyba jednak strasznie boli Cię ten WARN

Azazel85 

Wysłany: Wto Sty 20, 2009 14:19   

Ehhh...znowu to samo się zaczyna :blee:

Ja z poprzednich wątków nauczyłem się że niestety razem z Thrillco żartować nie można (nie z siebie nawzajem, tylko ogólnie nawet), bo powstaje z tego rozmowa/wątek "kłótnia-tłumaczenia" :/

Może założyć jakiś ukryty dział z takimi wątkami co by forum nie zaśmiecać a chętni do jego przeglądania musieliby wysłać SMS'a (10zł + VAT) co by hasło do wątków ukrytych dostać :D :lol:

Żartuje oczywiście - ale to się po prostu nudne robi, trzeci raz dyskutować i kłócić się o coś czego nie było. Niestety wiemy że do kolegi Thrillco żadne argumenty bardzo wielu osób nie trafiają, no chyba że robimy kolejne podejście...ponoć do trzech razy sztuka:)

A wracając do wątku - oczywiście filmiki i umiejętności kierowcy super;)

Chociaż ciekawy jestem, pomijając umiejętności kierowcy, jakie auto byłoby "technicznie najlepsze" do takiego manewru? A więc jaki napęd, jak rozłożona masa itd;) Jak sądzicie ;>

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Wto Sty 20, 2009 16:57   

thef napisał/a:
Mam Ci przypomnieć co mi napisałeś na temat przeprosin i co one dla Ciebie znaczą? A poza tym gdzie Twoje przeprosiny dla forum i klubu za bezpodstawne oskarżenia? Bo jak widzę dalej dowodów nie ma..
ZApytam tak z ciekawości...a gdzie dowód, ze tak nie jest..bo to, ze cytowane było to a nie inne forum i to, ze mi ujeb...o 100% 9jednak) premii to jest..odcinek pokazac?

thef 

Wysłany: Wto Sty 20, 2009 17:07   

Thrillco napisał/a:
ZApytam tak z ciekawości...a gdzie dowód, ze tak nie jest..
To nie oskarżony ma dowodzić swojej niewinności, tylko oskarżający ma udowodnić winę. Za rzucanie oskarżeń bez dowodów można być osądzonym i skazanym, widzisz różnicę?
Skoro oskarżyłeś już, to pokaż te dowody, wklej odcinek z pensji, z którego jasno wynika, że zostałeś pozbawiony premii, a potem sprostuj, że nie masz żadnej pewności, że to ktoś z tego forum lub podaj dowód na to. Sam to zacząłeś, to teraz w to graj wedle reguł.

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Wto Sty 20, 2009 17:13   

Thef...zyjemy w polsce..za bardzo przywykłem...z reszta zbyt już czesto musiałem udowadniac swoją niewinnośc..nie pora zebym coś udowadniał..a jak przyjdzie czas to sprawa się rypnie. na dzien dobry...skoro tak wygrażasz to idx do tego sądu i sobie ulzyj.
po co ja właściwie się Tobie tłumacze to nie mam zielonego pojecia...pamietasz termin - odseparuj...zastosujesz sie?? Czekasz az bede błagał?

Odpowiedz do tematu