to ja się zapytam gdzie to ma być dokładnie? 5km od Ryk to mi mało mówi. Najlepiej współrzędne geograficzne mi podajcie Czy stawać w poprzek drogi i blokować ruch?
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
greg-si, nie musisz stawać na środku jezdni, Zajazd nad Wieprzem masz na maps.google gdzie to jest, a współrzędne geograficzne: N: 51° 34' 22" E: 21° 59' 54"
Lublin jak już wcześniej pisane było startuje ze stacji BP (Solidarności/Północna) około 15.
Co do tematyki spotu to zobaczycie się rozwinie, no i właśnie dzisiaj miałem kupić podsufitkę i zamontować ale kurde widziałem, że czegoś zapomnę Ale auto umyte, nie całkiem sprawne ale jakoś się doturlam. No to do jutra.
meldujemy sie. Dojechalismy szczesliwie... na spot warszawski
Tam frekwencja nieco wieksza, no ale juz dluzej to wszystko tam dziala
Dziekujemy za organizacje, chociaz organizator przybyl ostatni (ale podobno przez problemy z wladza)
Miejsce troszke ciezko bylo zauwazyc z trasy, wiec chwile zesmy pobladzili.
Dobrze, ze wypatrzylismy ekipe z Lublina wiec raz dwa na radiu i trzy za nimi
Po drodze wystraszylismy jakiegos Roverka 25 czarnego (LRY) z 5-cioma chlopa na pokladzie. Tomi z Irkiem ladnie sie przedstawili, pomachali, ale okazalo sie ze wywolali tym zdziwinie na twarzy wszystkich z drugiego auta Ludzie ktroych mijalismy nie byli od nas
W drodze na spot zaczepilem na CB kolege z R75 kombii i obiecal, ze na forum zajrzy.
Knajpka byla super. W srodku duuzoo lepiej niz na zewnatrz. Szybka i mila obsluga, pyszne zarelko, ale rachunki jak sie okazuje trzeba przegladac skrupulatnie, bo maja tendencje do wbijania rzeczy, ktorych sie nie zamawialo, albo po dwajnia, badz nawet zwieksznia pieciokrotnie zamawianych potraw Takze, udalo sie zweryfikowac 45 zl na -
AndrewS - przez Ciebie resetauracja zarobila 10 zl wiecej niz powinna
Fearless - a co Ty taki cichutki byles ? Tak na forum to Ci sie "buzia" nie zamyka, a tu na zywo cichutko, skromniutko ... jeszcze sie spozniles
Szkoda, ze tak szybko bylo ciemno bo mialem zobaczyc efekty pracy z szuarka i powietrzem sprezonym
AM_Kowalski - piesc rovera swojego i podnos frekwencje na spotach
Numer Twoj zapisalem, wiec jak dojedziesz do Wawki w niedziele to dawaj znac
Pozdrowienia dla wszystkich, ktorych dzisiaj milo bylo poznac
Ps.
Wlasnie oddaje strawione zarelko - jest lekko
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Witam.
Może trochę późno, ale miałem problemy z netem(tzn go nie miałem).
Dziękuję wszystkim za udane popołudnie oraz wieczór.
Jak na razie największy spot na Lubelszczyźnie(chyba).
Dziękujemy ekipie warszawskiej za przybycie.
AndrewS miło było poznać,
Marek napisał:
Fearless - a co Ty taki cichutki byles ? Tak na forum to Ci sie "buzia" nie zamyka, a tu na zywo cichutko, skromniutko ... jeszcze sie spozniles
Marku wcale taki cichy nie był, doskonale nam się gawędziło.
Jak będę w Wa-wie, to się odezwę.
Jeszcze raz wielkie dzięki.
Ja słyszałam wszystkich.Było nam bardzo miło poznac brac Roverkową.Na następne spotkanko też się piszemy.
_________________ ebe
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 10:10
MaReK napisał/a:
Szkoda, ze tak szybko bylo ciemno bo mialem zobaczyc efekty pracy z szuarka i powietrzem sprezonym
Witam.
Marku - raz że się spóźniłem, Wy już byliście po pierwszych lodach
dwa - no nie da się ukryć..... że Ty i Tomi byliście duszami towarzystwa, w związku z tym ja już nie miałem nic do dodania czasem próbowałem, ale nie wychodziło
trzy - byłem trochę zaskoczony frekwencją i obecnością Was - Wawki - speszyliście mnie
Ja tak w ogóle to wstydliwy jestem i nawet 2 bezalkoholowe nie pomogły
Co do efektu pracy z suszarką - wgniotke której nie udało się zniwelować może dojrzysz na filmiku - prawy przód Rover-ka (nadkole)
Wgniotka którą udało się zniwelować (niestety pęknięcie lakieru widać) to drzwi kierowcy.
Oczywiście dziękuję Wszystkim za mile spędzony wieczór, i przepraszam za moje cicho bycie
Ostatnio zmieniony przez fearless Pon Lut 09, 2009 10:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum