am_kowalski napisał/a:
Marku wcale taki cichy nie był, doskonale nam się gawędziło.
Ja slyszalem Ciebie mimo, ze daleko siedziles, a kolegie Fearlessa nie slyszlalem w ogole
kolega Fearless zdradzał mi tajniki pracy kelnera, gdyż jak sam mówił pracował w tej branży parę lat. także ta pomyłka nie była przypadkowa ....
MaReK napisał/a:
am_kowalski napisał/a:
Miło nam to słyszeć
I cale szczescie ze tylko slyszec
teraz sie zastanawiam czy miło byłoby "to" słyszeć, bo jeśli nutella zamieniła sie w snickersa, ewentualnie w prysznic, to chyba nie chciałbym tego słyszeć
_________________ Pozdrawiam.
Marcin
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 10:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przepraszam all, ale niestety czas spędzony w Siedlcach przeciągną się do prawie 19. Sukienka i tak i tak nie wybrana no ale przynajmniej bogatsi w doświadczenia jesteśmy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Zawsze kazdy ma nadzieje na filmik ze spotu
Problem jest w tym, ze zapomnialem Wam powiedziec, zebyscie nie wlaczali swiatel a juz bron Boze uzywali dlugich A niestety co drugi jadac strzelil dlugimi po obiektywie
Cos tam sie nagralo i jak zwykle cos zlozymy, ale jak zwykle bedzie to mizerne
fearless napisał/a:
że Ty i Tomi byliście duszami towarzystwa, w związku z tym ja już nie miałem nic do dodania czasem próbowałem, ale nie wychodziło
Ja?! Ja siedzialem cicho i od czasu do czasu cos powiedzialem, ale... duszami towarzystwa byli wszyscy
fearless napisał/a:
obecnością Was - Wawki - speszyliście mnie
Rozumiem zaskoczyc, ale speszyc? No gdybym Cie przywital w mojej
ulobionej masce z bieszczad, ale tak... Tomiego mozna bylo sie wystraszyc,
ale i tak nie mial swojego ulubionego irokeza
fearless napisał/a:
wgniotke której nie udało się zniwelować może dojrzysz na filmiku - prawy przód Rover-ka
Obym dojrzal Roverka, a juz bedzie dobrze. O wgniotkach raczej mowy byc nie moze
am_kowalski napisał/a:
teraz sie zastanawiam czy miło byłoby "to" słyszeć, bo jeśli nutella zamieniła sie w snickersa, ewentualnie w prysznic, to chyba nie chciałbym tego słyszeć
Byc moze wielu to bulwersuje, ale jak z Tomim dopadniemy temat o "kupie" to moze nie byc konca i bedziemy sie zapedzali w coraz to bardziej smierdzace klimaty
Dlatego zawsze jest obok Violla, ktora skutecznie przerywa dyskusje w odpowiednim momencie...
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Byc moze wielu to bulwersuje, ale jak z Tomim dopadniemy temat o "kupie" to moze nie byc konca i bedziemy sie zapedzali w coraz to bardziej smierdzace klimaty
Dlatego zawsze jest obok Violla, ktora skutecznie przerywa dyskusje w odpowiednim momencie...
MaReK, dlatego na postojówkach jechałem żeby migawka nie szalała
w ogóle wziąłem aparat a ani jednego zdjęcia nie zrobiłem. Mam nadzieję że Tomi podzieli się fotkami
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Problem jest w tym, ze zapomnialem Wam powiedziec, zebyscie nie wlaczali swiatel a juz bron Boze uzywali dlugich A niestety co drugi jadac strzelil dlugimi po obiektywie
tak sobie pomyslalem, ale niestety po fakcie , odemnie aparacik dostal czterema dlugimi
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 00:59
greg-si napisał/a:
MaReK, dlatego na postojówkach jechałem żeby migawka nie szalała
w ogóle wziąłem aparat a ani jednego zdjęcia nie zrobiłem. Mam nadzieję że Tomi podzieli się fotkami
Oto i one. Niewiele tego i kiepskie... marny fotograf ze mnie...
[ Dodano: Wto Lut 10, 2009 01:18 ]
Oczywiście zapomniałem dodać, że bardzo fajnie spędziłem czas i dziekuję wszystkim przybyłym za fajne spotkanie.
P.S. Lokal z zewnątrz robił marne wrażenie... ale wystarczyło wejść do środka i szybko zapominamy o tym co na zewnątrz... aż do momentu otrzymania rachunku
MaReK, to Bidi, a przecież mówił, że chciał gdzie indziej niż wszyscy.
A jak nie zauważyłeś to Fearless ma jedną na tylnym zderzaku
_________________ Pozdrawiam.
Marcin
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 14:50
am_kowalski napisał/a:
A jak nie zauważyłeś to Fearless ma jedną na tylnym zderzaku
a drugą na przednim
po prostu nie mam tych plastików w które wkłada się tablice i w związku z tym nie było gdzie przykleić, a że i tak zderzaki idą do lakierowania (zresztą jak cały R) to sobie tak nakleiłem - po lakierowaniu zamówię następne.
A żeby na koniec było jeszcze śmieszniej - to emblemat nakleiłem na zamek od bagażnika - wygrała myśl estetyczna - bo tam mam rdzę
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 16:17
MaReK napisał/a:
A chcialem sie spytac, wlasciciela srebrnej R200, dlaczego nakleil sobie naklejki pod tablice na szybach ?
wlasnie chcialem byc inny a pod tablioca mi nie pasowalo tak ladnie wiec pomyslalem ze na szybach a co zle ze nakleilem ,nie pasuje?? MARKU
jestes inny jezdzac Roverkiem Ale te naklejki na szybach... no nie wiem, jakby zalozyc skarpetki na uszy No ale to rzecz gustu...
Taka naklejka na szybie powinna byc inaczej wykonana i byc raczej na przezroczystym transparencie Taka z prawdziwego zdarzenia na szybe. Bo taka spod tablic wyglada troche jak wycieta gazeta Poza tym, dojrzec ja mozna tylko kiedy auto stoi. W ruchu ciezko to dojrzec, zbyt male literki w ruchu zlewaja sie.
Tak samo z elementami karoserii
U kolegi fearlessa, faktycznie rzucila mi sie w oczy ta vlepa i tez nie najlepiej w/g mojego gustu wygladalo:) Co do znaczka na rdze... tego nei zauwazylem
Pozdrawiam
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
W ruchu ciezko to dojrzec, zbyt male literki w ruchu zlewaja sie.
a naklejajac ja na tablice tez mozna tylko ja odczytac stojac za autem bo w czasie jazdy ciezko ale kazdy przykleja gdzie mu sie podoba a wazne ze m isie podoba a zreszt aramke na tablice mam tez "Rover Mg...cos tam "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum