Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 10:11 [R620] Co to za kabel pod kierownicą?
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Pod kierownicą, obok skrzynki z bezpiecznikami przyczepiona jest pewna kostka (zdjęcie poniżej). Nie wiem czy to fabryka, czy ktoś coś wypiął i sobie dynda, a chciałbym wiedzieć.
Do kostki podłączony jest jeden kabel (czerwony z żółtym paskiem). Kostka pasuje w jedno z 4 miejsc w skrzynce bezpieczników.
Rave przeglądałem już 2 razy, ale na temat tych 4 gniazd w skrzynce jest bardzo ogólna identyfikacja- "F- Option"(zdjęcie poniżej).
Może ktoś wie od czego jest ten kabelek i co jest podłączane pod te 4 gniazda?
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Sty 28, 2011 20:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 10:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 54 razy Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 942 Skąd: Zabierzów
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 22:15
U mnie też jest taka kostka.Ale nie sprawdzałem czy pasuje gdzieś do tych bezpieczników.
I jakoś mnie nie kusi,aby zobaczyć co sie stanie jak bym ją wpiął w każde z tych gniazd pokoleji...
Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 14:53
No ja też bezmyślnie nie mam zamiaru wkładać jej gdzie popadnie... Dlatego pytam...
Ale skoro jest nie tylko u mnie to może fabryka tak ją umieściła. I jest to np. do podłączenia halogenów... ?
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum