a naklejajac ja na tablice tez mozna tylko ja odczytac stojac za autem
Absolutnie nie. Bo jadac z kims, nawet w nocy utrzymujesz te sama predkosc i mozesz wzrok skupic na dluzej, dzieki czemu jestes w stanie odczytac napisy.
Bidi napisał/a:
ale kazdy przykleja gdzie mu sie podoba a wazne ze m isie podoba
Oczywiscie. Nie twierdze, nigdzie ze masz tego nei robic Poza tym nic zlego w naklejce na szybie, ale nie tego rodzaju
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
no faktycznie dostales drogowymi po oczach i obiektywie
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 23:21
1. Dziękuję Marku za umieszczenie mojego nicku jako organizatora, choć na to nie zasłużyłem - już Ty wiesz o co chodzi.
2. Tak jak AndrewS teraz wiem o co Tobie chodziło z tymi światłami
3. widać mojego R416Si i z nalepką na zderzaku
4. Jedzonko było pyszne to widać na ujęciu Ciebie z tym językiem
5. MG Tomiego prezentował się niesamowicie
6. Cholera ! jak wyjechaliśmy z zajazdu, nie mogłem Was dogonić
A.... no i dziękuję ekipie z Lublina
Najbardziej zapamiętałem Ebe(oraz rodzinkę) i Am_Kowalski - pewnie dlatego, że z Wami siedziałem
Dziękuję Marku za umieszczenie mojego nicku jako organizatora, choć na to nie zasłużyłem - już Ty wiesz o co chodzi
Zaczales temat, a na spocie Wszyscy mowili, ze fearless jest organizatorem i go nie ma
fearless napisał/a:
Tak jak AndrewS teraz wiem o co Tobie chodziło z tymi światłami
Jaki operator kamery, taki film Do tego jeszcze bym dodal, ze jaka kamera taki operator i film Moze kiedys dorobie sie lepszej aparatury
Co do swiatel, gdyby byl odpowiedni filtr, to moze wyszlo byc lepiej, a tak
goly obiektyw nie mial szans w starciu z Waszymi żarówami.
fearless napisał/a:
widać mojego R416Si i z nalepką na zderzaku
Ale nie widac wgniotow wyciaganych przed dzien szuarka i sprezonym powietrzem
To byla jedyna okazja zeby sie Twoje auto zalapalo na film.
fearless napisał/a:
Jedzonko było pyszne to widać na ujęciu Ciebie z tym językiem
Jeszcze cos glupiego wczesniej mowilem, ale wolalem to wyciac
fearless napisał/a:
MG Tomiego prezentował się niesamowicie
I szybko jezdzi
fearless napisał/a:
Cholera ! jak wyjechaliśmy z zajazdu, nie mogłem Was dogonić
Patrz wyzej
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
witam
odkopałem ten temacik aby zadać mało pytanko.... są w tym rejonie konkretnie Ryki, Dęblin i okolice jakieś roverki na forum?
jestem na urlopie w tej okolicy i powiem szczerze że trochę samochodów tej marki widziałem, jednak żaden nie był w "Barwach klubowych".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum