neosss tia , dorga byla dramatyczna O_o zabralem chlopakow, kierowcow i od lomianek wolali o kogos, kto by dalej niz ja na torun pomykal i np. duze z naprzeciwka odpowiadaly, ze od godziny nie widzialy innego duzego jadacego w tamta strone O_o , szczesliwie zlapali osobowke, ktora ich dokladnie, gdzie chcieli mogla podrzucic. ja od sierpca robilem pierwsze slady na drodze O_o pozna pora, ten dzien maly ruch, a sniegu sypalo sporo, wiec do 70-80 km/h ale do celu
ja dzis pauzuje , karniaczka dal mi bandzior - rolka moze sie wysypac w kazdej chwili, wiec nigdzie dzis sie nie rusze czekam na wizyte u dr mariusza
milego spotowania <OK>
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 18:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 08:42
czas się zameldować
wczoraj niestety mój komp odmówił posłuszeństwa i w momencie gdy chciałam dopisać coś do tego tematu zgasł i jak na razie nie chce się uruchomić
Wracając do tematu, to dziękuję wszystkim za sobotni wieczór, miłe towarzystwo i wogóle wszystko miło było się z Wami spotkać
Za niedzielny obiadek, dzięki Joa i Tomi i muszę przyznać, że się najadłam bo przez całą drogę powrotną nie zjadłam żadnej bułki dopiero w Krk zgłodniałam
A droga była do Bełchatowa była rewelacja bo było słoneczko i w ogóle, a potem niestety zaczęło sypać śniegiem
Mam nadzieje, że szybko powtórzymy to spotkanie, ale to jak już będzie trochę cieplej
Dzięki jeszcze raz Wszystkim i do zobaczonka
Ja ze swojej strony dziękuję baardzo za pomoc przy klamce nieocenionemu neossowi!
Rzeczywiście zsunęło się cięgienko tak jak mówiłeś. Wygląda jednak na to, że mocowanie tego cięgienka już następnego montażu/demontażu nie wytrzyma...
Ja się wtedy będę zbierał na Dar Młodzieży, ale pomyślę, pomyślę...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum