Moja żona jest księgową w "delfaju"- jako ona mówi- i tam produkują części do roverów, w pięciu fabrykach w Polsce.
Więcej powiedzieć nie mogę.
Bo to podobno tajemnica, a jak chcesz to powiem Ci wszystko, ale potem Cię zjem.
_________________ Pozdrawiam.
Marcin
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 14:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 14:12
am_kowalski napisał/a:
Moja żona jest księgową w "delfaju"- jako ona mówi- i tam produkują części do roverów, w pięciu fabrykach w Polsce.
Więcej powiedzieć nie mogę.
Bo to podobno tajemnica, a jak chcesz to powiem Ci wszystko, ale potem Cię zjem.
Zaryzykuję - w końcu trzeba się poświęcić dla mojego R - mów
Witam,
Chciałem się spytać czy wie może ktoś z was gdzie w okolicy Częstochowy mogę podłączyć swojego Roverka do kompa żeby sprawdzić czy są jakieś błędy?
Zastanawia mnie czy pojedyncze błędy czujników, traktowane są przez komp indywidualnie, czyli że jak wyskoczy usterka czujnika temp powietrza zasysanego - to komputer przyjmie zadaną wielkość tylko dla tego konkretnego czujnika...
dokladnie tak,
jesli jest blad wspomnianego czujnika temp pow. zasysanego, to komp przyjmuje stala wartosc 35 stopni
jesli temp plynu to przyjmuje 60 stopni
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum