Wysłany: Sob Maj 30, 2009 11:05
pieniążki myślę, że za mandat. jak auto na obcych blachach i koleś nie ma meldunku w Polsce to ma chyba tylko gotówkowy mandat. Może akurat tego nie pokazali
nie zmierzyli mu prędkości że jechał 200km/h, a jego tłumaczenie że te auto nie jedzie 200 było słuszne:
http://www.wroom.pl/dane,...,2002;7296.html
mandat dostał za przekroczenie o 62km/h czyli jechał 172 km/h
Nie wierzę w to, że auto z silnikiem 2.5 nie poleci 200. Jeśli auta z silnikiem 1.6 diesel HDI obecnie 110konne do 200 rozpędzają się bez większych problemow.
sam trochę pogrzebałem w necie, ale nie znalazłem odpowiedzi czy mógł polecieć te 200czy nie...wszystko rozchodzi się o to jaki rzeczywiście miał silnik
To na pewno nie jest 2,5 diesel bo taki silnik był w Range Roverze II generacji, a to jest chyba Range Rover Sport z silnikiem o pojemności 2,7l i prędkość max wg producenta to 193k/h
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
w tym linku co podales jest silnik 3,0 a koles z filmiku mowil ze ma 2,5
Więc tym bardziej wątpię żeby to 200km/h pojechało.
kzrr napisał/a:
nie wydaje mi sie zeby ten Range Rover był z 2002 roku
Raczej 2002 to nie jest. Bardziej po 2005. Gdyby nawet była to wersja Sport z 2006r ta słabsza czyli tdv8 3,6 to ona ma max 209km/h. Z innej jednak strony nigdzie nie widzę w tych rocznikach silnika 2,5l. Więc koleś mocno ściemniał. Chyba że miał swapa na 2,5td z modeli do 2002r bo tam takowy motorek był.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum