Nie mogę patrzeć na ten filmik z 600'tką.. Przykro mi się robi.. Również jak oglądam filmiki z 126p i Polonezami i innymi 'zabytkami' prl-u. Ja niedawno kupiłem z kumplem Accord'a z '89 i nie katujemy auta, nie palimy gumy, jakoś da się żyć bez takich idiotycznych pomysłów, tym bardziej, że cena auta była symboliczna.
HMMM... a może tak tych Panów przyczepie na hol i pociągne?? ciekawe jak by się czuli na zakręcie przy powiedzmy 100km/h ? a potem bieganko za samochodem, no przy 80km/h, ciekawe ile by oni mieli na obrotomierzu chcą zaimponować swoją głupotą...ale raczej kiepsko im idzie...
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
No ten jest nawet ciekawy. Zawsze ciężko mi było wyobrazić sobie pracę silnika przy rzeczywistych prędkościach. Jakie przeciążenia musi przeżywać taki tłok. I weź teraz skoordynuj zawory, wtryski, zapłon... 6000 rpm to jest 5 ms na jeden suw. Niesamowite.
_________________ Pozdrawiam, Marcin
był: 216Si '97 Tahiti Blue
Zawsze ciężko mi było wyobrazić sobie pracę silnika przy rzeczywistych prędkościach
Z tego co załapałem to oni rozpędzają go na holu do 30 mph czyli około 60 kmh i puszczają sprzęgło na pierwszym biegu...
Potem ta sama operacja ale przy prędkości około 80 kmh i silnik się zaciera z powodu braku oleju a raczej tej breji która zostało na początku "wypluta"...
wogole nie rozumiem takich akcji...
jestem emocjonalnie zżyty ze swoim Roverkiem i oglądanie takich debilnych zachowań niedorozwiniętych homo sapiens naprawdę psuje mi humor. Brak szacunku...
Niestety są ludzie dla których zabawą jest niszczenie samochodów a dla innych na przykład zabawą jest zbieranie i składanie modeli jedni mogą powiedzieć dorosły chłop a zbiera zabawki a inni że niszczenie samochodów jest chore ale to ich pieniądze i nic na to nie poradzimy oczywiście ja tego nie popieram szkoda mi patrzeć jak niszczą piękne Rovery albo nasze legendy PRL-U
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum