Wysłany: Wto Lip 21, 2009 19:16 [Freelander] SRS problem
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam od pewnego momentu mam problem z kontrolką SRS w freelanderze 1999r D
Przekręcam stacyjkę srs po chwili gaśnie i Zanów się zaświeci i świeci się cały czas.
Wcześniej tego nie było, auto nie było po wypadku nigdy i nie było przekładki mam wersje z Niemiec wiec nic nie było ruszane.
Sprawdziłem bezpiecznik, OK. sprawdziłem kable pod siedzeniami wydaja się ok. ona tam jakoś maja się zwierać czy jak ? ale wtyczki są jak nowe nie zaśniedziałe.
Gościu który robił mi klimatyzacje podłączył komputer pod gniazdo i mówi ze on żadnego błędu nie widzi czy cos tam nie chciało mu czytać nie wiem ojciec to załatwiał i tak mi powiedział.
Co może być przyczyną ? jak można to zdiagnozować ?
_________________ Łukasz
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 19, 2010 00:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 19:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam, raczej nie obejdzie się bez podpinania kompa ponieważ trzeba odczytać jaki błąd został zapisany w pamięci sterownika, inaczej nawet nie wiesz o którą poduszkę lub jej obwód brzęczy komputer.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum