Wysłany: Pią Sie 21, 2009 12:09 [ R 214 Si LPG] Chłodnica tmp czujnik
Witam posiadam taki problem ;
Mianowicie wywala mi wode przez zbiorniczek wyrównawczy poprzez juz gotowanie wody.
Dzis wymieniłem termostat ale dalej to samo
Zauważyłem ze gdy woda sie gotuje i w zbiorniczku jest coraz wiecej jej w chwili wlaczenia sie wiatraka woda automatycznie schodzi czy to bedzie czujnik ?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 12:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no to ciekawie tzn od jakiegos miesiaca auto mi sie przegrzewało , ale plyn nie wyskakiwal , pomyslałem ze moze byc to termostat lecz to nie to , no i zapomnial bym ze wskaznik od tmp lubial mi skakac w trasach pokazywal mi prawie minimum ... sam juz nie wiem co jest grane teraz wiem tyle ze gdy wiatrak sie wlaczy a zagotuje go woda opadnie ale tak jakby zapuzno sie wlaczal
[ Dodano: Pią Sie 21, 2009 16:42 ]
Panowie a korek moze byc byle jaki ? czy musi byc ten roverowski z tym wezykiem prosze o szybka odpowiedz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum