Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 17:32
To już Twój wybór Generalnie na 100% będą pasować kierunki od accorda Najładniejsze moim zdaniem są te dymione, ale to już Twój wybór które wybierzesz.
Papay trudno znaleźć takie dymione,chyba że wiesz gdzie to daj jakiś namiar bo sam bym sobie zapodał,można też kupić te clear'y i lekko przyciemnić np. folią do lamp efekt będzie ten sam
Po pierwsze to chyba coś Ci się pomyliło! A po drugie to trzeba sobie poszukać np. na szrotach lub na allegro.
No tak ,straszna pomyłka,po prostu niewybaczalna powinno się takiego ,nie cytowałem i nie pisałem bezpośrednio do ciebie tylko z rozbiegu i wyszła literówka ale się nie obrażaj Papay
ja kupilem te zamglone z mtuning, wygladaja bardziej jak by byly brudne niz zamglone teraz wybral bym cale biale..
Po drugie primo sa one troche dluzsze od seryjnych w R, bedziesz musial troche pilnikiem sie pobawić i wydłużyć otwór o 13mm. No i zpowrotem nie wlozysz seryjnych bo beda juz wypadaly i zapomnialem dodac ze zrebrna farba ktora otacza migacz sie ściera powoli i zostaje taki bialy plastik. Jak juz szukal bym oryginalnych od accorda
w takim razie te diodowe to byłby najlepszy wybór bo z tego co widzę to są przyklejane taką taśmą dwustronną i nie trzeba nic wycinać czy piłować,całkiem fajny bajer
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 11:10
funfel napisał/a:
ja kupilem te zamglone z mtuning, wygladaja bardziej jak by byly brudne niz zamglone teraz wybral bym cale biale..
Po drugie primo sa one troche dluzsze od seryjnych w R, bedziesz musial troche pilnikiem sie pobawić i wydłużyć otwór o 13mm. No i zpowrotem nie wlozysz seryjnych bo beda juz wypadaly i zapomnialem dodac ze zrebrna farba ktora otacza migacz sie ściera powoli i zostaje taki bialy plastik. Jak juz szukal bym oryginalnych od accorda
Osobiście byłem świadkiem zakupu kierunków od accorda i wkładaniem ich do R600 i nic nie trzeba było piłować Fakt, nie były one kupowane z mtuning lecz ze zwykłego szrotu
Ostatnio zmieniony przez PopaY Czw Sie 27, 2009 11:10, w całości zmieniany 1 raz
funfel, czy nie gwiżdże Ci wiatr przez te owiewki? One są na wcisk - nie uszkodziły się uszczelki? Szyba się normalnie zamyka? Pytam bo planuje coś takiego kupić.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum