Czy myślał ktoś nad zrobieniem w R45 jakiegokolwiek sposobu na stabilne trzymanie dla małej butelki lub puszki? W R45 no po prostu nie ma gdzie postawić napoju W R600 w boczkach jest takie fajne wyżłobienie na mały napój, a w R45 nic. Mnie to osobiście bardzo przeszkadza, bo często jeźdżę z napojem i musi on leżej na siedzeniu pasażera... Jakieś pomysły?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 14:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 14:58
A miałeś z nimi kiedykolwiek do czynienia? Bo ja miałem i wszystko się trzęsło, zero stabilności. Mocowane do kratki wentylacyjnej to po prostu nieporozumienie...
no ale nikt nie każe brać jakiegoś badziewia za 5,99zl.
Ja miałem uchwyt z montażem na schowek kierownice i nawiew a dostałem go jako gratis do pokrowcy! Nie miałem żadnych problemów z nim a i wykonanie było naprawde pożądne. Nie wytrzymał jedynie próby w szczękach Stafforda
[ Dodano: Sro Wrz 16, 2009 16:26 ]
szukam właśnie na allegro tego modelu co miałem ale jak na razie nie widze go sprzedawanego oddzielnie widze cos podobnego ale widac ze zdjecia ze to jakis badziewny plastik
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
W R600 w boczkach jest takie fajne wyżłobienie na mały napój
Ono jest średnio fajne, tj. rzeczywiście napój się trzyma i nie wywraca, ale sięga się tam mocno niewygodnie... zwłaszcza że jestem prawo ręczny... dobrze że mam automat i wolną lewą nogę, bo jakbym jeszcze musiał dusić sprzęgło, to wyjmowanie tych napojów byłoby dopiero problematyczne...
kiedyś rozbijałęm się laguną, tam był dopiero fajny uchwyt na napój... co prawda było to jedyne co działało dobrze w tamtym samochodzie
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 17:18
Ja do siebie taki stojak na napoje kupiłem całkiem niedawno (ZTCP w kwietniu). Zapłaciłem za nówkę u Tomiego 45,59zł i jestem zadowolony. Puszki siedzą stabilnie i dostęp do nich jest w miarę OK (specjalnie nie piszę, że idealny). Fajnie, że tworzy to logiczną całość, nie lubię deski rozdzielczej obwieszonej zbędnymi gadżetami. Jedynie muszę pamiętać, o otwartym podłokietniku stojąc rano w korkach, a łatwo przeciągając się o nim zapomnieć
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum