Mam R 45 z silnikiem 1.8 i chcialbym wymienic silniczek krokowy poniewaz chyba jest cos z nim nie tak.
Na allegro znalazlem taki silniczek tylko ze z R 25 1.6 czy to ten sam co w R 45 1.8?
Na zdjeciach wyglada tak samo
Z gory dziekuje za odpowiedzi
pozdrawiam
_________________ [R 45 1.8 00r]
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 16:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 14 razy Dołączył: 20 Kwi 2005 Posty: 143 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 19:38
najprawdopodobniej to tak zawsze masz możliwość zwrócenia przedmiotu zakupionego przez neta w ciągu 10 dni bez podania przyczyny Tak z ciekawości czyszczenie nie pomoże
Pomógł: 33 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 371 Skąd: Pszczyna
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 19:47
timer napisał/a:
najprawdopodobniej to tak zawsze masz możliwość zwrócenia przedmiotu zakupionego przez neta w ciągu 10 dni bez podania przyczyny Tak z ciekawości czyszczenie nie pomoże
probowalem czyscic ale on jest nieroznbieralny i nic to nie dalo.
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 20:13
a sprawdzałeś czy w ogóle działa
trzeba go wymontować, przytrzymać z podłączonymi przewodami i poprosić drugą osobę o przekręcenie kluczyka w 2 pozycję - powinien być widoczny ruch sworznia - jeśli jest silnik raczej ok a jeśli nie to na pewno nie zaszkodzi mu jeszcze kąpiel w ropie i ponowne sprawdzenie - dopiero wtedy decydował bym się na zakup nowego
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 33 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 371 Skąd: Pszczyna
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 20:15
darek_wp napisał/a:
a sprawdzałeś czy w ogóle działa
trzeba go wymontować, przytrzymać z podłączonymi przewodami i poprosić drugą osobę o przekręcenie kluczyka w 2 pozycję - powinien być widoczny ruch sworznia - jeśli jest silnik raczej ok a jeśli nie to na pewno nie zaszkodzi mu jeszcze kąpiel w ropie i ponowne sprawdzenie - dopiero wtedy decydował bym się na zakup nowego
Byla kapiel w nitro .
Sworzen cos tam sie przesowa, ale jak jest zimny to poszarpuje.
I niekiedy jak jest zimno to ciezko odpala.
Pomógł: 14 razy Dołączył: 20 Kwi 2005 Posty: 143 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 21:12
mój silniczek jest rozbieralny dziś sie z nim troszku pomęczyłem wyczyściłem środek wd 40 zalałem była jazda próbna i śmiga jak trzeba :) jak by byłeś kolego kiedyś w okolicach krk to mogę dla sprawdzenia podrzucić Ci silniczek bo mam takowy drugi wraz z całym kolektorem ssącym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum