Mam problem ponieważ mam pęknięte przednie lewe lusterko a prawe jest ubrudzone czymś czego nie da się doczyścić. I moje pytanie jest takie, czy musze kupic dwa nowe lusterka czy mogę poprostu wymienić szkła w obydwu. I gdzie takowe mógłbym kupic bo na allegro nie znalazłem.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 17:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sprowadza angliki i być może ma jakieś szkła. Ich wymiana jest banalna a co oryginalne to wiadomo. Wystarczy pociągnąć odpowiednio i szkło jest w ręku.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
(ot)
a ja to się z ciekawości spytam... które to są lusterka przednie, a które tylne?
to nie złośliwie po prostu ja żem jest ze wioski i nie wiem
(/ot)
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
(ot)
a ja to się z ciekawości spytam... które to są lusterka przednie, a które tylne?
to nie złośliwie po prostu ja żem jest ze wioski i nie wiem
(/ot)
Tak mi się napisało po prostu. I tak wiadomo o co chodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum