proste ja robiłem przymiarki, tylko ciagle brak $$ na to nie będzie to takie profi jak np. w ZT ale skoro w vectrach i astrach daje rade to u nas tez da
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
ja tez mysle ze to nie problem bedize z montazem choc moge sie mylic, co do allegro to mozna znalezc rowniez porzadne teleskopy INXX ktore mialem przy poprzednim aucie i nie bylo z nimi jakichkolwiek problemow z matowieniem czy odchodzeniem lakieru...trzeba bedzie wymierzyc iaka dlugosc ma standardowy teleskop i napisac do firmy sprzedajace silowniki jaka dlugosc maja w swojej ofercie...moze bedzie pasowal od jakiegos opla czy VW
No to czekam na rezultaty Proszę jakiś Tut'ek zrobić z fotorelacja Ja bym tez chętnie takie coś miał ale z tego co pamiętam to się dużo ludzi przymierzało i potem juz nic więcej o tym nie było słychać i tematy umarły
Dac się wszystko da
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Zabieram się już od 2 miesięcy za zamontowanie siłowników ale jakoś czasu nie mam Może jak się zmobilizuje to w przyszłym tygodniu się za to wezmę jak zrobię na pewno wrzucę jakieś foto
666 post
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
bula21, a w czym jest problem?
robiłem siłowniki do maski z kumplem i 30min roboty było
ciezko wymierzyc zeby maska sie dobrze otwierala no i malo miejsca zeby skryc tej silownik dla mnie nie bardzo moze ktos to zrobi i pokaze gdzie co i jak
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
wystarczy zrobić sobie mały szablon z tektury o kształcie trójkąta a dalej lecieć po krawędzi tak aby dobrać odpowiednie miejsce
dalej pozaznaczać, wiercić i gotowe
fakt że najbardziej niewdzięczną robotą jest umiejscowienie siłowników ale wszystko da się zrobić my użyliśmy aluminiowych płaskowników do którego przykręcony był siłownik a owy płaskownik do blachy
trzymało się 1,5 roku aż kumpel sprzedał samochód
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum