A juz myslalem ze niema w Kielcech milosników marki MG Rover jak narazie jest nas dwoch dobre i tyle na poczatku, "OLO" czy znasz jeszcze kogos kto by byl chetny na spota ?
Wysłany: Nie Gru 13, 2009 00:04
Witam!
Powiem Ci szczerze, że w moich okolicach będzie ciężko.
Trudno jest znaleźć ludzi (mało jest takich ludzi), którym "samochód towarzyszy, a nie służy" ...
Pozdrawiam
Marcin
_________________ "Człowiek, który nie dąży do spełniania własnych marzeń równie dobrze mógłby być warzywem"
Coz widze ze u ciebie tak jak u mnie malo osob zafascynowanych marka MG Rover... poczekamy moze ktos jeszcze bedzie chetny, albo chyba ze mozna wybrac sie gdzies na jakiegos spota poza wojewodztwo? co ty na to Skwirek??
Mnie ten weekend pasuje, w piątek po 18, sobota i niedziela cała, ale odradzam parking pod tesco, czy jakąś inną galerię, czy centrum handlowe bo ani nie wjedziemy, ani nie wyjedziemy
Żeby było więcej osób, to można sposobem Krakowiaków wysłać zaproszenia do zarejestrowanych użytkowników
Może ja zacznę listę:
1. Marcinus będę na 85%
2.
3.
Wysłany: Wto Gru 15, 2009 17:41
Witam!
Mimo tego, że mnie nie będzie - ten weekend spędzam jeszcze w Warszawie, polecam Wam na miejsce spotkania (przynajmniej początkowe) parking na przeciwko cmentarza przy ulicy Ściegiennego.
Bardzo fajne miejsce, duży parking - no i wszędzie z niego blisko
Pozdrawiam
Marcin
_________________ "Człowiek, który nie dąży do spełniania własnych marzeń równie dobrze mógłby być warzywem"
Nie mówię o parkingu POD Tesco, ale o parkingu wielopoziomowym obok, który w znacznej większości stoi pusty.
Niezależnie, czy to parking pod, nad, czy obok, wyjadz jest tak samo kipeski...
Według mnie niezłym miejscem byłby parking koło Amfiteatru na Kadzielni, lub parking koło hali na bocznej, pod warunkiem, że nie będzie meczu...
Osobiście jestem za Kadzielnią, bo jest blisko centrum, większość ludzi wie jak dojechać, nie ma za dużego ruchu, parking praktycznie zawsze pusty
Mamy "demokrację, więc niech każdy się wyopwie i coś wybierzemy.
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 00:57
juz kiedys byl spot w CK, przejrzycie sobie galerie klubową. Z autospsji moge powiedziec ze najwzsze pietro parkingu galerii echo to dobre miejsce - tylko zeby bylo cieplo w miare i nie wialo i padalo:)
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 22:11
Witam kolegów, hej ash,
Zaprosić mogę na spota w Tarnowie, bo się szykuje. Co do dojazdu na nowy parking, to tak źle nie jest, jest wygodny dojazd od strony ulicy.
Ja tam jestem w CK na studiach w weekend.
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
Witam powiem ze mi odpowiadają wszystkie te miejsca ale trzeba zwrócić uwagę ze sobota jest dniem gdzie dużo osób wybiera sie na zakupy i w tesco może być tłok...dobry byłby tez parkin na Ściegiennego kolo cmentarza ale znowu przy takiej pogodzie to znając życie pojawia się tam amatorzy driftu ( czyli zagazowane Bemki kombi z silnikami 1.6 co ostatnio widziałem hehe ) zresztą piszcie gdzie ja na 99% będę i prosiłbym o większą aktywność co do zapisu na listę
w tesco może być tłok...dobry byłby tez parkin na Ściegiennego kolo cmentarza ale znowu przy takiej pogodzie to znając życie pojawia się tam amatorzy driftu
Tak źle, a tak nie dobrze w sumie z dwojga złego, wolę postać w korku do zjazdu/wyjazdu, niż zamarzać, ewentualnie (co jeszcze gorsze) pozwolić jakiemuś "inteligentnemu" i "uprzejmemu" pseudo drifterowi uszkodzić któryś z naszych Roverków
w tesco może być tłok...dobry byłby tez parkin na Ściegiennego kolo cmentarza ale znowu przy takiej pogodzie to znając życie pojawia się tam amatorzy driftu
Tak źle, a tak nie dobrze w sumie z dwojga złego, wolę postać w korku do zjazdu/wyjazdu, niż zamarzać, ewentualnie (co jeszcze gorsze) pozwolić jakiemuś "inteligentnemu" i "uprzejmemu" pseudo drifterowi uszkodzić któryś z naszych Roverków
Uważam tak samo jak ty Marcinus niema sensu stać na dworze i marznąc a zapowiadają przymrozki i to spore wiec lepiej postać trochę w tym korku ale spota zrobić pod zadaszenie a jeszcze może padać śnieg, a wtedy gwarantuje ze nie jeden amator driftu przyjedzie na parking na Ściegiennego a nikt nie chciałby jakiś nieprzyjemnych akcji zresztą jak ostatnio tam s na chwile podjechałem to nawet mini odśnieżarka próbowała swoich sil w drifcie heheh rozsypując za sobą sól
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum