Forum Klubu ROVERki.pl :: Sa w Kielcach miłosnicy marki MG Rover?:)
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Sa w Kielcach miłosnicy marki MG Rover?:)
Autor Wiadomość
intruzone 

Wysłany: Pią Gru 11, 2009 23:09   Sa w Kielcach miłosnicy marki MG Rover?:)

Spot Roverów i miłosników marki MG chetni na spot w okolicach KIelc ;)

SPAMU¦

Wysłany: Pią Gru 11, 2009 23:09   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

0L0 

Wysłany: Sob Gru 12, 2009 10:04   

Niewiele nas jest... ale kilka chętnych osób by się znalazło ;)

intruzone 

Wysłany: Sob Gru 12, 2009 13:03   

A juz myslalem ze niema w Kielcech milosników marki MG Rover :razz: jak narazie jest nas dwoch :mrgreen: dobre i tyle na poczatku, "OLO" czy znasz jeszcze kogos kto by byl chetny na spota ?? ?

Skwirek 

Wysłany: Sob Gru 12, 2009 14:19   

Witam!
Ja również piszę się na spoty :)
Oczywiście pod warunkiem, że nie spadnie śnieg :)

Pozdrawiam
Marcin

intruzone 

Wysłany: Sob Gru 12, 2009 23:47   

Widze ze grono chetnych sie powieksza:) "Skwirek" moze ty masz jeszcze kogos chetnego na spota??? bo jak narazie jest nas trzech :razz:

Skwirek 

Wysłany: Nie Gru 13, 2009 00:04   

Witam!
Powiem Ci szczerze, że w moich okolicach będzie ciężko.
Trudno jest znaleźć ludzi (mało jest takich ludzi), którym "samochód towarzyszy, a nie służy" ...

Pozdrawiam
Marcin

intruzone 

Wysłany: Nie Gru 13, 2009 10:32   

Coz widze ze u ciebie tak jak u mnie malo osob zafascynowanych marka MG Rover... :/ poczekamy moze ktos jeszcze bedzie chetny, albo chyba ze mozna wybrac sie gdzies na jakiegos spota poza wojewodztwo? co ty na to Skwirek?? :smile:

Grzybu_ck 

Rover 75

Wysłany: Pon Gru 14, 2009 17:23   

fanów roverków jest pewnie troche w CK. ja siedze w B-stoku. jak chcecie gdzies poza miastem to zapraszam tutaj ;p albo w ten weekend w CK

intruzone 

Wysłany: Pon Gru 14, 2009 22:56   

W Kielcach jest jakis spot Roverow??? a kiedy dokladnie, gdzie i o ktorej godzinie? :smile:

0L0 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 09:34   

Kiedyś był planowany, ale nic z tego nie wyszło :neutral:

Co do "gdzie" to bym proponował wyższe poziomy parkingu przy galerii echo.

Marcinus 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 13:58   

Mnie ten weekend pasuje, w piątek po 18, sobota i niedziela cała, ale odradzam parking pod tesco, czy jakąś inną galerię, czy centrum handlowe bo ani nie wjedziemy, ani nie wyjedziemy :evil:
Żeby było więcej osób, to można sposobem Krakowiaków wysłać zaproszenia do zarejestrowanych użytkowników :mrgreen:
Może ja zacznę listę:
1. Marcinus będę na 85%
2.
3.

Skwirek 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 17:41   

Witam!
Mimo tego, że mnie nie będzie - ten weekend spędzam jeszcze w Warszawie, polecam Wam na miejsce spotkania (przynajmniej początkowe) parking na przeciwko cmentarza przy ulicy Ściegiennego.
Bardzo fajne miejsce, duży parking - no i wszędzie z niego blisko :)

Pozdrawiam
Marcin

0L0 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 20:04   

Marcinus napisał/a:
odradzam parking pod tesco

Nie mówię o parkingu POD Tesco, ale o parkingu wielopoziomowym obok, który w znacznej większości stoi pusty.

Marcinus 

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 20:30   

0l0 napisał/a:
Nie mówię o parkingu POD Tesco, ale o parkingu wielopoziomowym obok, który w znacznej większości stoi pusty.

Niezależnie, czy to parking pod, nad, czy obok, wyjadz jest tak samo kipeski...
Według mnie niezłym miejscem byłby parking koło Amfiteatru na Kadzielni, lub parking koło hali na bocznej, pod warunkiem, że nie będzie meczu...
Osobiście jestem za Kadzielnią, bo jest blisko centrum, większość ludzi wie jak dojechać, nie ma za dużego ruchu, parking praktycznie zawsze pusty :wink:
Mamy "demokrację, więc niech każdy się wyopwie i coś wybierzemy.

ash 

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 00:57   

juz kiedys byl spot w CK, przejrzycie sobie galerie klubową. Z autospsji moge powiedziec ze najwzsze pietro parkingu galerii echo to dobre miejsce - tylko zeby bylo cieplo w miare i nie wialo i padalo:)

Marcinus 

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 16:20   

To widzę,że jestem w mniejszości :lol: w sumie macie rację, z tym parkingiem,bo przeziębić tyłek przed Świętami to nie za fajnie

[ Dodano: Sro Gru 16, 2009 16:20 ]
W moim przypadku jest lekką zmiana na korzyść, wolne mam już od dzisiaj po 18, więc na spocie będę na 99.99...% :twisted:

truten23 

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 22:11   

Witam kolegów, hej ash, :wink:
Zaprosić mogę na spota w Tarnowie, bo się szykuje. Co do dojazdu na nowy parking, to tak źle nie jest, jest wygodny dojazd od strony ulicy.
Ja tam jestem w CK na studiach w weekend.

intruzone 

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 22:46   

Witam :mrgreen: powiem ze mi odpowiadają wszystkie te miejsca ale trzeba zwrócić uwagę ze sobota jest dniem gdzie dużo osób wybiera sie na zakupy i w tesco może być tłok...dobry byłby tez parkin na Ściegiennego kolo cmentarza ale znowu przy takiej pogodzie to znając życie pojawia się tam amatorzy driftu ( czyli zagazowane Bemki kombi z silnikami 1.6 :roll: co ostatnio widziałem hehe ) zresztą piszcie gdzie ja na 99% będę i prosiłbym o większą aktywność co do zapisu na listę :razz:

1. Marcinus będę na 85%
2.Intruzone na 99%
3.

Marcinus 

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 23:28   

intruzone napisał/a:
w tesco może być tłok...dobry byłby tez parkin na Ściegiennego kolo cmentarza ale znowu przy takiej pogodzie to znając życie pojawia się tam amatorzy driftu

Tak źle, a tak nie dobrze :???: w sumie z dwojga złego, wolę postać w korku do zjazdu/wyjazdu, niż zamarzać, ewentualnie (co jeszcze gorsze) pozwolić jakiemuś "inteligentnemu" i "uprzejmemu" pseudo drifterowi uszkodzić któryś z naszych Roverków :wink:

intruzone 

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 23:51   

Marcinus napisał/a:
intruzone napisał/a:
w tesco może być tłok...dobry byłby tez parkin na Ściegiennego kolo cmentarza ale znowu przy takiej pogodzie to znając życie pojawia się tam amatorzy driftu

Tak źle, a tak nie dobrze :???: w sumie z dwojga złego, wolę postać w korku do zjazdu/wyjazdu, niż zamarzać, ewentualnie (co jeszcze gorsze) pozwolić jakiemuś "inteligentnemu" i "uprzejmemu" pseudo drifterowi uszkodzić któryś z naszych Roverków :wink:

Uważam tak samo jak ty Marcinus niema sensu stać na dworze i marznąc a zapowiadają przymrozki i to spore :sad: wiec lepiej postać trochę w tym korku ale spota zrobić pod zadaszenie a jeszcze może padać śnieg, a wtedy gwarantuje ze nie jeden amator driftu przyjedzie na parking na Ściegiennego a nikt nie chciałby jakiś nieprzyjemnych akcji zresztą jak ostatnio tam s na chwile podjechałem to nawet mini odśnieżarka próbowała swoich sil w drifcie heheh :mrgreen: rozsypując za sobą sól :razz:

Odpowiedz do tematu