niestety nie udało się wygenerować kodu immo z tej stronki pomimo że był komunikat żeby czekać na ten kod
dostałem takiego maila z którego rozumiem że kod powinien mi zostać przysłany chyba że źle to zrozumiałem
Cytat:
Hi,
Thank you for using the MG Rover Code Service, The code is now recorded in the MGR database, you will be refunded.
zapłaciłem kasę ale po 15 minutach zwrócili ją z powrotem nie wiadomo czemu
kumpel wysłał maila co się stało że kasa wróciła a kod nie został wysłany ale jak narazie bez odpowiedzi z ich strony także klapa
No ale Twój kodzik dostali i dopisali do swojej bazy...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 10:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja to rozumiem tak że Twój kod został zapisany w ich bazie danych a pieniądze Tobie zwrócą. Czyli kod mają i go dopisali ale nie przekazali go Tobie!!!
W sumie nie jest sprecyzowane czy chodzi im o dodanie numeru VIN czy że zapisali Twój kod EKA...
co do kodów do immo wcale nie trzeba komputera t4.... Mit został obalony przy pomocy programatora firmy SILCA. Sam byłem świadkiem programowania pilota i sciągania kodu z r200.
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Z tego co wyczytałem właśnie to ten programator SILCA nie ma supportu dla marki Rover ani LandRover. Obsługuje większość samochodów opartych o protokół OBDII ale marka Rovera nie występuje jako wspierana.
CHyba, że można tym zaprogramować tylko wersje Roverów zgodną z OBDII czyli powyżej 2001 jesli dobrze pamietam
[ Dodano: Czw Sty 07, 2010 15:41 ]
oj sory widze ze mozna tym same piloty do roverkow zaprogramować ale od 97 wzwyż
"Nie może dostarczyć kod VIN to tak zapłaty został zwrócony."
If an EKA, Ignition Key or Radio code is not stored in the MGR database, we promptly refund and email you, sorry about the spelling mistake in my email to you.
We apologize for any confusion in our email
*The code is not recorded in the MGR database* was meant to be written
We hope to answer any questions in English here.
We supply 99% MG & Rover EKA codes, Ignition Key Codes and Radio Codes.
niestety nie udało się wygenerować kodu immo z tej stronki pomimo że był komunikat żeby czekać na ten kod
dostałem takiego maila z którego rozumiem że kod powinien mi zostać przysłany chyba że źle to zrozumiałem
Cytat:
Hi,
Thank you for using the MG Rover Code Service, The code is now recorded in the MGR database, you will be refunded.
zapłaciłem kasę ale po 15 minutach zwrócili ją z powrotem nie wiadomo czemu
kumpel wysłał maila co się stało że kasa wróciła a kod nie został wysłany ale jak narazie bez odpowiedzi z ich strony także klapa
No ale Twój kodzik dostali i dopisali do swojej bazy...
A ja zapłaciłem, kod dostałem ... poszedłem sprawdzić, oczywiście bez żadnych nadziei i ... SZOK ... działa.
Autko stało trochę pod blokiem, ale od dziś jest na chodzie (choć muszę jeszcze podładować akumulator). Pilot poszedł do kosza.
Dzięki za adres. Wprawdzie poszło 17 funtów (chyba 83 zł) ale nie musiałem jechać do serwisu i płacić 160 za podłączenie do kompa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum