Wysłany: Pią Sty 08, 2010 23:26
Po uruchomieniu się webasto.
Czyli jak zacznie wydawać dźwięk że zaczyna kręcić powinno po chwili być ją słychać. Będzie słychać cykanie podobne do takiego jakbyś strzelał wodą ze strzykawki. Odgłos bardzo specyficzny. Kojarzy mi się też z małolatami pod szkołą, jak plują przez zęby.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 23:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
czyli na wylaczonym bo umnie czasami dzial jak otwoze autko na chwile i staje ciagnie napewno powietrze tak jakby sobie chcialo komore spalania przewietrzyc
ale jak odpalam silnik to ono nie chodzi nigdy nie zadymilo i nigdy nie bylo cieple jaks rada czujnik czy co to mo ze byc czy ta pompa jak ta pompa wyglada
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 00:20
To masz sprawne. U mnie działa tak samo. Silnik uruchomię, dojdę do śmietnika i słyszę jak webasto się uruchamia.
Nic nie grzeb już. Naprawdę jest OK. Włącz samochód i postój obok niego chwile, a usłyszysz webasto.
Samo się uruchamia. Przy tych temperaturach, bez webasto samochód nagrzałby się dopiero po 15km.
mialem to samo co ty okazalo sie ze poducha padnieta ta pod lapa wyglada jak gruszka z dwoma szpilkami wymienilem samemu w garazu jak co to mam jeszcze jedna(uzywka)
[ Dodano: Sob Sty 09, 2010 07:06 ]
ja mialem takie same objawy padnieta byla boducha ta nad nadkolem w podobna do gruszki z dwoma szpilkami wymienilem sam w garazu- mam jeszcze taka jedna jakby co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum