Wysłany: Sro Sty 20, 2010 10:46
MaReK napisał/a:
mrowiec88 pamietaj o obowiazkach nowego spotowicza - ciescie wlasnej roboty dla wszystkich
Marek .. daj spokoj .. od razu chcesz nam kolege wystraszyc ?
to trzeba psychologicznie podejsc .. najpierw przyjedzie .. pozna ludzi .. spodoba mu sie , a pozniej juz nie bedzie mial wyjscia
Pat28, popieram, ale nasi spotowicze takie pyszne robia, ze MaReK, juz sie nie moze doczekac
[ Dodano: Sro Sty 20, 2010 13:21 ]
Z reszta ja tez. Zapraszamy chlopaku, kolezanke tez wyciagnij, u nas jest wiele kobiet, wiec jak bedzie narzekac, ze to meskie grono to powiedz, ze sie myli.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
to jest psychologiczne podejscie
czy nas tak wiele jest to nie wiem, ale kilka napewno, wiec nie trzeba ciagle z facetami pod maski samochodow zagladac
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ano właśnie Mareczku czas i pora żebyś i Ty błysnął talentem kulinarnym . Nawet się pofatyguje na degustacje (ostatnio omijam Bemowo --czekam do wiosny ) ale niech zmarznę i przyjadę na to wyczekane ciasto z Twojej produkcji . Mniam
Chętnie upiekę ale niestety nie na ten weekend bo czasowo nie dam rady(niestety sesja ciśnie i daje po dupsku) ale jak się skończy to mogę obiecać że coś tam wykombinuje jak nie ciasto to jakieś ciasteczka i "będzieta" zadowoleni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum