Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam ponownie!
wystąpił w moim roverku błąd 34 - Cewka czasu wtrysku paliwa, chciałbym sie dowiedziec czy można samemu ustawic kąt wtrysku paliwa, a jeśli mozna to jak mam sie do tego zabrac.
Z góry dziękuje za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Lut 11, 2011 23:16, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 14:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzięki za odpowiedz dodam tylko ze razem z tym błędem 34 pojawiły sie błędy związane z czujnikiem temperatury paliwa czy to jakos ma sie do siebie. Zamówiłem juz czujnik i pewnie jutro przyjedzie:) Zobaczymy czy samochód sie odmuli;/
O widzisz, ja mam dokładnie te same dwa błędy w moim R.
Narazie nic sobie z tego nie robie, ale trzeba bedzie sie chyba za to zabrać.
Jak skończysz to napisz jak sie za to wziąłeś i jak to Tobie wyszło
czujnik zamówiłem na allegro udało sie bo ciężko jest go dostac. Ja muszę się zabrac za autko bo strasznie zamulone jest i nie idzie jechac. Jak juz skoncze to napisze jak mi poszło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum