ponieważ szukam blacka to biorę pod uwage
1. http://otomoto.pl/R-6......C11066353
2. http://otomoto.pl/ R-6 ....C10806969
wiem ze niekoniecznie dobrze radzę sobie na tych stronach ale CHCĘ i będę jeżdził Roverem i będę Klubowiczem bo mnie TO zakręciło.
ponieważ szukam blacka to biorę pod uwage
1. http://otomoto.pl/R-6......C11066353
2. http://otomoto.pl/ R-6 ....C10806969
wiem ze niekoniecznie dobrze radzę sobie na tych stronach ale CHCĘ i będę jeżdził Roverem i będę Klubowiczem bo mnie TO zakręciło.
Najpierw postaraj się prawidłowo zaznaczać, kopiować i wklejać w treść wiadomości właściwe linki. Bez tego nie jesteśmy w stanie zobaczyć Twoich typów...
Gdy już się z tym uporasz, na pewno znajdziesz tutaj dobrą radę
andrew57, Autko prezentuje się ładnie. Zadbane. Wizualnie trudno do czegoś się doczepić. Sprzedajacy nie podaje przebiegu, nie pisze nic o bez wypadkowosci.
Z ogłoszenia wynika że masz Roverka blisko, więc możesz podjechać popytać, zobaczyć.
Nie wiadomo czy coś było przy nim robione (wymiana oleju, filtrów) jeśli tak to poproś o rachunki.
Ja bym ogladnał je z bliska.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
1. Stosuj sie do regulaminu i wrzucaj zrzuty zanim sie mod jakis skapnie.
2. 600 i 45 to podobne auta. Poprostu jeden jest wiekszy. Zalezy na czym Ci zalezy. Wydaje mi sie, ze latwiej o ladna 45 niz ladna 600. Poza tym 45 bedzie świeższa.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ładne zadbane autko,co do stanu,można podjechać na warsztat i zawsze sprawdzić,ja mam R45,tylko z mniejszym silnikiem,i jestem zadowolony z zakupu,osobiście mi się podoba.POZDRAWIAM.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
ja osobiscie bym sie skusil na 600. Auto wieksze, bardziej prestizowe, klase wyzej. R45 to kompakt klasy sredniej, do tego jest maly. Plusem jest swiezszy rocznik jedynie. Poza tym to mnie np przod R45 strasznie sie nie podoba! fe ale to moje zdanie.
[ Dodano: Sro Lut 03, 2010 12:56 ]
o kurcze juz mi sie wyslij nacisnelo
co wiecej r600 jest bardziej komfortowy, i lepiej wyciszony.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No właśnie R45 i R600 to troche inne auta. Następcą R600 jest R75.
R600 jest bardziej komfortowy, przestronniejszy, technicznie to praktycznie Honda Accord.
R45 jest pewnie szybszy i "poręczniejszy" w mieście. Bazuje na Hondzie Domani/Civic Aerodeck.
R45 nie jest typowym kompaktem, wiem że tego nie widać ale jest w środku większy od typowego kompaktu, porównywałem z Golfem IV. Zawdzięcza to dużemu rozstawiowi osi.
To coś pomiędzy segmentem C a D. Jak Seat Toledo albo Skoda Octavia. Natomiast R600 to taki Passat
Mi również przód R45 nie leży (dlatego mam starszego R400 bo jego przód leży mi wybitnie .. szkoda ze soczewek nie robią ) ale to kwestia gustu.
Osobiście brałbym R45, ale to sie nie liczy, bo każdy wybiera do swoich potrzeb. A gdybym potrzebował R600 to bym takiego pewnie miał, prawda ?
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Sty 2010 Posty: 23 Skąd: Z nikąd
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 20:14
Mialem 600 i mam teraz 45 i roznica we wnetrzu jest znaczaca!
600 mozna bez problemu wziasc 4 osoby i sporo bagazu, 45 mniejsza i to duzo jak odsune fotel do tylu to juz sie zbytnio nie da wejsc do srodka
Wiadomo ze 45 jest mlodsza, wedlug mnie duzo ladniejsza niz 600 czy 400..
Jak masz do wyboru 600 a 45 bierz 600 bez dwoch zdan!!
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 23:03 R600 = Accord ?? NO my friend
Ja bym raczej nie przystawial R600 do Hondy Accord w jednym rzedzie. Mam Accorda i widzialem 600tki - niebo a ziemia. R600 byly dobre dopoki byly nowe i w miare mlode ale juz po 10 latach rdza i zuzycie materialow wykonczeniowych jest znaczne. W Accordzie wyglada to jakby byl mlodszy o 5 lat. I na brak miejsca nie narzekam.
Dlatego ja bym bral R45. Jest nowoczesniejszy, ladniejszy , szybszy no i koledzy mowia ze tak nie rdzewieje. A braku miejsca nie zauwazysz bo przeciez nie jezdziles R600
Pozdro
Hmm... Mógłbym napisać "miałem 600-kę, widziałem Accordy i nie zauważyłem różnicy". Te auta wychodziły z jednej fabryki, a do ich produkcji używano tych samych materiałów, więc nie ma mowy o jakiejś przepaści jakościowej.
[ Dodano: Sro Lut 03, 2010 23:25 ]
Gdybym mógł, to bym zamiast R45 kupił R600, ale połowica storpedowała pomysł ponownego posiadania samochodu o nadwoziu sedan...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Piter to co piszesz trąci sporą naiwnością .
Czy myślisz że z jednej fabryki mogą wychodzić tylko jednej klasy samochody ?
Do tego potwierdza moje słowa rynek. Różnica w cenie co najmniej 5000zł.
Nie żebym wolał Hondę . Po prostu oceniam fakty. Na moim Accordzie 99r. zero rdzy i wykonczenie wnetrza naprawde w duzo lepszym stanie niz u tego rocznika 600tek ktore widzialem. No i wg mnie akurat Accord jest tym modelem ładniejszym od odpowiednika czyli R600. Civiki już nie są takie fajne jak R200(okrąglaki) R25 czy R45.
No ale zresztą każdy może to sobie sam ocenić więc nie ma sensu się sprzeczać.
Ostatnio zmieniony przez lybra Czw Lut 04, 2010 00:10, w całości zmieniany 1 raz
hmmm widziałem kilka R600 i kilka accordów z podobnych roczników i pod względem jakości ogólnej identycznie je oceniam ... więc nie rozumiem tej dyskusji ... technicznie, materiałowo i wykończeniowo są to te same auta ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum