Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Wrz 2009 Posty: 94 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Maj 05, 2010 20:48
wiadomo o co chodzi no kolektor mam swój jeszcze ale muszę poszukać jakiegoś od 160. ale i tak chłopaki z El-tec'u odwalili kawał dobre roboty, wydech super
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 18:39
u mnie kolektor od razu przechodził w kata, już założyłem kolektor od 160 i "Przecinak" lata jak należy. temat wydechu mam już z głowy 10 czerwca będę dolot robił więc zostaje mi tylko czeekać
dziekowac za ta stronke ja wlasnie mieszkam w angli i wreszcie mam zkad czesci brac zeby podrasowac mojego r25
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 16:14
sic_corey masz jakis onboard? chcialbym sobie porownac do mojego. Generalnie tez mi konkretnie jezdzi auto (oczywiscie jak na ten silnik) - jedna rzecz ja mam rure 60mm ty masz chyba standardowe 50 z 1.8? Stad tez pytanie. Wybieram sie powoli to shamowac takze przetestuje tez zwezke na 50mm - zupelnie z ciekawosci.
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 22:06
z Panem Wojtkiem jak rozmawiałem to powiedział, że 2 cale wystarcza gdyż tutaj bez VVC może być tak, że jak za bardzo rozluźni to mocno spadnie dół a pójdzie góra i tylko w bardzo wąskim zakresie obrotów a i tego nie można być pewnym. także mam zrobione na 2 cale i nie wiem jak to ma się do większej średnicy. też chce się wybrać na hamowanie ale najpierw zbieram kaskę na sprzęgło z AP, z lżejszego koła chyba rezygnuje bo na forach angielskich spotkałem się raczej z negatywnymi opiniami. ten quickshifter też jest do kupienia za nieduże pieniądze. wiem, że Ty masz i chyba też w coś takiego zainwestuje
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 25, 2011 14:25
Raczej bzdura - u mnie ciagnie rowno elegancko (na dole, w srodku, u gory) idealny przebieg - auto lata jak nigdy co ma vvc do wiatraka to ma znaczenie jakbys 2.5 cala sobie zarzyczyl no ale nic zobaczymy sam ciekawy jestem - nagraj kiedys onboard porpostu rusz plynnie bez szarpania z dolu to porownamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum