Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 19:52
zuber84cool napisał/a:
Trzeba tylko uważać coby nie przesadzić i nie poharatać tego otworu 1mm za dużo i zonk,poza tym orientuje się ktoś czy w R600 przed liftem są identyczne kierunkowskazy jak w wersjach po lifcie?
Tak wszystkie kierunki były takie same. Jeżeli pamięć nie myli to w R400 w pewnym momęcie zaczęli montować białe.
Sam chciałem kupić białe z R400 - znalazłem na allegro i wszystko by było ok gdyby nie to że prawdopodobnie wystawili to czego nie mieli już na stanie (upewniałem sie telefonicznie) i dostałem kierunki takie jak są w R75 gościu dosłał mi tylko mocowania żarówek z kabelkami i zamontowałem te z R75. Wyglądają fajnie są takie lekko dymione
Najważniejsze jest to że nie było trzeba nic piłować - wszystko pasowało p&p jedynie trzeba było kabelki połatać
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 19:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ehh.. Jak nie powiesz, to sam nie wpadnie... Gdzie tam zabezpieczył; sam to później minią potraktowałem.
Mayson,ja od czasu do czasu używam Brunox Epoxy do takich i podobnych zabezpieczeń bardzo dobry produkt jeśli nie najlepszy,wchodzi w reakcję z rdzą dobrze zabezpiecza blachę przed rudą,szczerze Polecam Warto go mieć
[ Dodano: Pon Sie 31, 2009 22:35 ]
Marrkus napisał/a:
zuber84cool napisał/a:
Trzeba tylko uważać coby nie przesadzić i nie poharatać tego otworu 1mm za dużo i zonk,poza tym orientuje się ktoś czy w R600 przed liftem są identyczne kierunkowskazy jak w wersjach po lifcie?
Tak wszystkie kierunki były takie same. Jeżeli pamięć nie myli to w R400 w pewnym momęcie zaczęli montować białe.
Sam chciałem kupić białe z R400 - znalazłem na allegro i wszystko by było ok gdyby nie to że prawdopodobnie wystawili to czego nie mieli już na stanie (upewniałem sie telefonicznie) i dostałem kierunki takie jak są w R75 gościu dosłał mi tylko mocowania żarówek z kabelkami i zamontowałem te z R75. Wyglądają fajnie są takie lekko dymione
Najważniejsze jest to że nie było trzeba nic piłować - wszystko pasowało p&p jedynie trzeba było kabelki połatać
Marrkus czyli wychodzi na to że te od R75 podchodzą do R600 a czy te mocowania żarówek od 600 nie podejdą do tych z R75?
[ Dodano: Pon Sie 31, 2009 23:02 ]
Zauważyłem że u Freelander'a są takie same kierunki boczne jak w R75 więc ze znalezieniem nie powinno być problemu
Ja chyba jednak się skuszę na jakieś używki od 75 czy Freelandera nie będzie trzeba nic piłować i będą orginały Hella
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 16:08
zuber84cool napisał/a:
Marrkus czyli wychodzi na to że te od R75 podchodzą do R600 a czy te mocowania żarówek od 600 nie podejdą do tych z R75?
[ Dodano: Pon Sie 31, 2009 23:02 ]
Zauważyłem że u Freelander'a są takie same kierunki boczne jak w R75 więc ze znalezieniem nie powinno być problemu
Ja chyba jednak się skuszę na jakieś używki od 75 czy Freelandera nie będzie trzeba nic piłować i będą orginały Hella
Niestety uchwyt żarówki nie pasował ani wtyczka nie pasowała. ale zrobiłem se taką prostacką przejściówkę i jeżdżę tak już 1,5 roku.
Co do kierunków montowane były one w R75, R45, i LR freelander.
Jak dla mnie to ok nie widzę jakichś większych komplikacji przy montażu,przede wszystkim nie trzeba nic wycinać są oryginalne i bardzo dobrze pasują wygląd na duży +
próbował może ktoś kiedyś pryskać kierunki clear lakierem do przyciemniania lamp? w takim przypadku, nakladajac kolejne warstwy mamy możliwośc ustalenia poziomu ściemnienia wg własnego widzimisię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum