Chyba Mariusz mówił, że w którymś z klubów Vectry (bo chyba jest więcej niż jeden) są takie obwarowania dla klubowiczów, że trzeba się pojawić na iluś zlotach w określonym czasie, żeby zostać przyjętym...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
poczytaj archiwum spotow warszawskich to wszystkiego sie dowiesz
btw. Marek, Ty nie mysl, ze jak chcesz ciacho od wszystkich po kolei to zapomnimy, ze i Ty jeszcze nie piekles
no i przy okazji- kierowca niebieskiej 75 wyjezdzajacej wczoraj z parkingu za mna (nie wiem jakiego masz nicka )- bardzo kiepsko masz ustawione swiatla, zwlaszcza prawe mocno razilo
aha- i jeszcze raz wielkie dzieki dla Mariusza za ogarniecie podswietlenia tablicy i dla Agi za negocjacje cenowe
Maciej, czekałem na Ciebie, ale się nie doczekałem,
No niestety, pisałem już kilka razy - chwilowo praca mnie wygoniła poza Warszawę i nawet jak wracam na weekend, to w niedzielę o 17 muszę już uciekać spowrotem.
Ale 23.05 powinienem (tak na 95%) być na spocie i na Zlocie Ogólnopolskim to już na pewno.
kris-tofer napisał/a:
pewnie byłobytak samo jak pisze Marek
Pewnie nie "pewnie", a sądzę, że na "na pewno".
Testowane nie raz i tylko ci, którzy tego nie spróbowali nie mogą zrozumieć dlaczego w co gorętszych wątkach ktoś co jakiś czas pisze "przyjedź, poznaj, to zmienisz zdanie i dyskusje na forum staną się spokojniejsze".
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum