Narazie oczekuje na ich wycene, kosztorys... ale spodziewam sie szkody calkowitej i ze beda zanizali wartosc auta tego co wlozylem i tak nikt nie odda, ale tak czy siak w plecy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Maniaq, szczerze współczuję (( Tez jestem po malem przygodzie. Lampa i zderzak tyl do wymiany + lewy tylni blotnik do klepania i malowania. Ale części już leżą w domu, więc do spotu sie zrobi.
Dzieki marku, bo zawsze jestes bardzo pomocny... A ja nawet gapa zapomnialem o tobie wczoraj jak na spota lecialem, na uspr mam tylko, ze sie spieszylem zeby zlapac mariusza, bo wazna dla mnie byla jego opinia o ZR-e moim. co sie odwlecze...
Sprawy niestety nie sa tak porste, bo jak wiesz mialem jechac na zlot w PT z wami, ale juz wracac w sobote wieczorem wiec.... 3m-ajcie kciuki zebym znalazl godnego nastepce O_0
maniaq, to może nie być problem, ja będę chciał wrócić najpóźniej na niedzielę na 9 rano, więc coś możemy pokombinować.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
pozyjemy zobaczymy... jeszcze chwila jest do zlotu, niewiadomo co sie wydarzy.
W piatek mialem dzwona, w piatek zablokowalem sobie kom, bo cos mi pin , a potem puk odrzucala karta wiec ja tam wole nie wybiegac za daleko w przyszlosc niz do nastepnego PIATKU
nie wiem jak Wy ale Ja by się spotkał w czwartek 27-go wieczorem na chwilę uzgodnić co i jak z tym wyjazdem w piątek, inaczej jak się pogada na żywo a nie tylko pisząc tutaj
Musimy się spotkać w tym punkcie GPS N 52 13'14.08" E 20 54'56.16" o 7:00 rano.
Moim zdaniem 13 minut zapasu to trochę za mało. Trasa za Ożarowem Mazowieckim jest remontowana i są ograniczenia do 50km/h. Mało miejsca do wyprzedzania i jak trafi Ci sie jakiś zawalidroga to na 10:00 nie będziesz na miejscu. Tak samo bez przystanków na siusiu też sie nie obejdzie, a widzę ze nie zostały one uwzględnione
W najgorszych warunkach nawigacja wyliczyła mi czas podróży na 4h i 5min w najlepszych 3h 10m.
Wychodzi na to ze z założenia już jesteśmy 1h spóźnieni
Proponuję przestawić spotkanie na 6:20 , a 6:30 być już dosłownie w drodze.
duduś wziąłeś poprawkę na przesunięty czas startu ?
Kilka dni temu robiliśmy tą trasę i nie ma dramatu.
Nie było zwężek, nie było mijanek. Trasa jest całkiem w porządku do strykowa.
Na autostradzie przystanków raczej nie będzie, więc... damy rade.
My z Viollą jechaliśmy nie całe 3h. Ale jechaliśmy moją prędkością więc tutaj należy poprawkę wziąć.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum