Założenie było ze będziemy na 10:00 na miejscu. Nie chce przyjechać na miejsce pobrać numerek i od razu startować bo jest już moja kolej. Chciałbym chwile posiedzieć z innymi a przynajmniej przywitac się a że będzie ok 100 osób to trochę to czasu zajmie.
MaReK napisał/a:
Kilka dni temu robiliśmy tą trasę i nie ma dramatu.
Też byłem w poznaniu w zeszłym tygodniu , faktycznie zwężek ani mijanek nie było. Tylko TIR jadący 40 km/h i znak B-25 i B-33.
MaReK napisał/a:
Na autostradzie przystanków raczej nie będzie, więc... damy rade
Tu akurat też nie był bym taki pewien Znam takich co jeszcze z warszawy nie wyjechali a juz trzeba było skrecać na siusiu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Założenie było ze będziemy na 10:00 na miejscu. Nie chce przyjechać na miejsce pobrać numerek i od razu startować bo jest już moja kolej. Chciałbym chwile posiedzieć z innymi a przynajmniej przywitac się a że będzie ok 100 osób to trochę to czasu zajmie.
Dlatego rajd został przełożony o godzine do przodu, a znając życie opóźni się jeszcze bardziej Mamy w końcu na to cały dzień
dudekmis napisał/a:
Też byłem w poznaniu w zeszłym tygodniu , faktycznie zwężek ani mijanek nie było. Tylko TIR jadący 40 km/h i znak B-25 i B-33.
No ja jechałem bez titrów Ale damy sobie radę do strykowa.
Ruch o tej porze nie będzie tak wzmożony jak w szczycie.
dudekmis napisał/a:
Znam takich co jeszcze z warszawy nie wyjechali a juz trzeba było skrecać na siusiu
Wyposażyć trzeba ich w puste bidony
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Zmiania planu. Zapowiadalem, ze ruszam w z wami w piatek. Niestety w sobote mam ostatni egzamin na uczelni, na ktorym muuuusze byc, więc jednak ruszam w czwartek. Do zobaczenia na miejscu!!!! Szerokosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum