silnik czyszczony. W środku lalunia ale zderzak z tyłu jest pękniety i chyba ta chromowana listwa niechlujnie przyklejona - głowy nie dam bo po kilku piwach jestem oblewając właśnie zakup 75-tki
TAK kolejny silver w rodzinie dzisiaj jadę formalności załatwić jeśli szwagierus twierdzi ze auto zadbane to cos musi w tym byc
[ Dodano: Wto Cze 01, 2010 07:45 ] fabianopulos, sorki za OT, a autko trochę podejrzane tym bardziej ze reklamuje je jako lalunie a o zderzaku nie wspomniał nawet
Prawie full wypas, brakuje mu tylko dużego wyswietlacza navi i ESP do perfekcji.
Zaślepka na hak z przodu jakby kilka razy używana.
Naprawdę bardzo ładna sztuka.Można się trochę potargować no i doliczyć jakieś 1600 złotych na zarejestrowanie.
[ Dodano: Wto Cze 01, 2010 07:50 ]
seyfer napisał/a:
TAK kolejny silver w rodzinie dzisiaj jadę formalności załatwić jeśli szwagierus twierdzi ze auto zadbane to cos musi w tym byc
seyfer napisał/a:
...a o zderzaku nie wspomniał nawet
myslę,że to tylko coś lub ktoś sie w nim odbija,najpewniej robiący zdjęcie
Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Maj 2010 Posty: 45 Skąd: lublin
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 16:55
dzwoniłem do warszawy w sprawie tego auta
facet zapewniał mnie że wszyskie elementy wyposażenia są sprawne
zderzaki nie popękane
2 komplety kluczy z pilotem
cena za jaką zgodzi się sprzedać to około 21500zł +podobno 1300zł opłaty
jadę w czwartek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum