U mnie jest jeszcze inny objaw. Co prawda jeżdżę Sdi, ale moja wskazówka pokazuje prędkość dobrze dopóki jadę równo,natomiast jeżeli puszczam pedał gazu,wskazówka opada i liczydło przejechanych kilometrów również staje. To co jest najdziwniejsze, to fakt że jak wcisnę sprzęgło, wskazówka wraca na swoje położenie, czyli pokazuje prawidłową prędkość. Obejrzałem wtyczki zarówno przy impulsatorze, jak i przy liczniku i nic nieprawidłowego nie znalazłem.Tak więc się zastanawiam czy impulsator? Tylko co on ma wspólnego z prawidłowym pokazywaniem prędkości przy wciśniętym sprzęgle?
mi sie wydaje, ze impulsator ale to tylko moje zdanie
a moj problem jest taki ze jak walne w deske to licznik ustawia sie we wlasciwej pozycji i zaczyna dzialac no a jak nie walne to jak ruszam to mam np. 80km/h wydaje mi sie, ze problem lezy w silniczku lub elektronice nim sterujacym ale ja sie nie znam kompletnie wiec chyba odpuszcze sobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum