Ukłony dla Markzo
Aparat śmiga aż miło, spisuje się bajecznie. Pewnie 80% ustawień i tak nie potrafię zastosować. Zabawka miała być dla żony, a ostatnio podczas trzydniowej wycieczki dałem jej zrobić max. 10 zdjęć
I podpisuję się pod słowami kolegi - najlepiej dorwać używkę, w bardzo dobrym stanie, z pewnego źródła, i najlepiej sprawdzony przez wielu użytkowników model. Jako ja zrobiłem
podpisuję się pod słowami kolegi - najlepiej dorwać używkę, w bardzo dobrym stanie, z pewnego źródła, i najlepiej sprawdzony przez wielu użytkowników model. Jako ja zrobiłem
Ja również mogę się pod tym podpisać, no ale niestety trzeba mieć sporo szczęścia, albo kupować od zaufanej osoby. Mnie się udało, ale nie każdy ma szwagra pasjonata. Kupowanie używek na Allegro może być wspaniałą okazją, a może okazać się wtopieniem mnóstwa pieniędzy, dlatego jeśli już decydujemy się na używki, to róbmy to z głową - odbiór osobisty z osobą obeznaną w temacie (co tez nie oznacza sukcesu, bo to po prostu nie możliwe sprawdzić optykę na oko).
Powiem, ze bardziej tu szczescie potrzebne, bo znam egzemplarz starej 30 canon - pierwsza pro liustrzanka - co ma nalatane juz z pol miliona zdjec i dalej dziala... i przypadki d40, 5d co padaly migawki przy 30-50 k klatek O_o
Niestety nie ma regul i zaufana osoba nie moze wiedziec po ilu, padnie migawka w jej aparacie szkla to juz co innego , mozna spr jak dziala z konkretnym body troche czasu i wszystko wiadomo
Mi tam sie nie znudzilo taszczenie plecaka ze soba zawsze na wyprawy jezdzi ze mna
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
jak nie chcesz się inwestować w szklarnię to bardzo rozsądny wybór. Natomiast jeżeli czujesz, że fotografia Cię wciąga i chcesz się rozwijać to pozostaje lustro
Wszystko zależy od potrzeb.
Ja mam starszą wersję Sony DSH 51i jestem zadowolony i to bardzo, nie słuchaj innych że jak włączysz zoom na maxa to nic nie będzie widać na zdjęciu bo to bzdura
Także polecam jeśli dobrze pamiętam to ten model co chcesz kupić ma chyba funkcje zdjęć panoramicznych
jednak nie, zdecydowałam się na Canon SX20 i tego właśnie kupiłam, myślicie, że dobry wybór?
narazie jestem zadowolona, aczkolwiek dopiero nauka przede mną, ponieważ jestem zielona jeśli chodzi o fotografowanie... ale przecież wszystko przede mną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum