Witam. mam wielką prośbę, interesuje mnie zakup tego auta http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11907568 Proszę o opinię i ewentualnie jakby mógł ktoś z okolicy podjechać i obejrzeć autko. Ja mieszkam w Krakowie i nie chciałbym po raz kolejny jechać na darmo. Ogłądałem pare aut i troszke paliwa już wyjeździłem. Będę wdzięczny za jakikolwiek kontakt w sprawie auta.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 06, 2010 08:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wyglada ladnie. Jaki jest deklarowany przebieg. Na silniku sa jakies inf. o serwisach z 2008 r. Rozrzad ok. 98tys. i jeszcze serwis 108tys. Te opony fajne ,ale z tylu sa zimowki wiec jeszcze przynajmniej dwie opony trzeba kupic .Czysty plyn w zbiorniku wyrownawczym i odpowiedni poziom. Silnik chyba umyty bo w rogach przy obydowie rozrzadu troche brudu zostalo na glowicy, a reszta czysta jak nowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum