Forum Klubu ROVERki.pl :: Święto Karpia 2010
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Święto Karpia 2010
Autor Wiadomość
walkie 

Rover 45

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 22:49   

kzrr, i myślisz że wtedy się zatrzymam? ;)

SPAMU¦

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 22:49   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

siemion_ 
Klubowicz

Członek Zarządu
prezes

MG ZT

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 23:01   

A śląsk będzie czekał na was na A4 na MOP kolejny zjazd po Rudzie Śląskiej około godz. 12.00 :-)
Gliwice remontowany węzeł Sośnica, zjazd na Zabrze, zjazd na Rudę Śląską (925), zjazd na MOP , zjazd na Chorzów Batory .....

:-)

maniaq 

MG ZS

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 23:11   

a ja wrocilem do domku, przepakowalem rzeczy i jutro w-wka ruszy w trase ;)

DO ZO na miejscu lobuzy :P

TIGER 

Striptizer zlotowy

MG ZT

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 23:16   

maniaq eh tam od razu łobuzy :mrgreen: Przecież wszyscy będą grzeczni :wink:

emes 

Członek Zarządu
skarbnik

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 23:22   

TIGER, na pewno wszyscy? A kto mi kazał ostrzyć noże? :lol: ;)

TIGER 

Striptizer zlotowy

MG ZT

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 23:39   

Aaa noże powiadasz hmmm :hmm: no przecież trzeba naostrzyć na krojenie ziemniaków no i na ewentualnie jakąś obronę przed terrorystami :spoko:

walkie 

Rover 45

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 23:43   

siemion_, a to przed Sośnicą jest czy po?

kipy 

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 00:09   

Witam koleżanki i koledzy ja niestety odpadam z wyjazdu do Zatora na święto Karpia :beczy: samochód mi się zepsuł. I nie zdążę się wyrobić z naprawą do poniedziałku. Pozdrawiam i życzę owocnej imprezy pozdro :smile:

MaReK 
Instytucja wspierająca

Pan
Wszechomogący :)

MG ZT

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 01:48   

Uwaga, mam ważny komunikat ;)
Warszafka w składzie Violla & MaReK startują między 7:30, a 8:00 z Warszawy.
Mamy zamiar się spotkać na trasie z ekipą Maniaq+Zouza, Joa. Planujemy być w Zatorze
ok. 12:30 - 13:00. Najpewniej ok. 10:30, 11:00 wpadniemy do Częstochowy, więc jak jakaś ekipa jedzie tamtędy, to lecąc na Siewierz może ktoś dołączy.

Sprzęty się ładują, ale my jeszcze nie spakowani ;P

Do zobaczenia wszystkim. Może Ci co im fury siadły, zabiorą się z kimś...

dolny śląsk:marcin.misek
wielkopolska: longer86

BetJar 
Klubowicz

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 02:15   

walkie,
walkie napisał/a:
a to przed Sośnicą jest czy po?
siemion_ napisał/a:
Gliwice remontowany węzeł Sośnica, zjazd na Zabrze, zjazd na Rudę Śląską (925), zjazd na MOP , zjazd na Chorzów Batory .....
Gliwice-Sośnica, zjazd na Zabrze, zjazd na Rudę Śląską (925), zjazd na MOP -> itd ->Zator. Czyli "po".
Do zobaczyska na trasie. :grin:
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
Ostatnio zmieniony przez BetJar Sob Lip 10, 2010 06:44, w całości zmieniany 1 raz  

Speedy 

Rover 25

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 05:46   

Ja już mykam więc do zobaczenia na miejscu :hejka2:

kzrr 

Rover 200

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 07:31   

Wstałem ogarniam się i lecim na szczecin eee znaczy zator :P

walkie 

Rover 45

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 08:57   

BetJar, dziękuję :)
My już spakowani, nawet wykąpani, jeszcze pachnący czekamy na Speediego :)

Do zobaczenia! :)

emes 

Członek Zarządu
skarbnik

Wysłany: Nie Lip 11, 2010 02:28   

Właśnie wróciliśmy do domu :) Dziękujemy wszystkim za wspaniałego spota.

Szczególne podziękowania dla organizatorów: eweliny, thef'a i Ant'a :brawa: :ok:

TIGER 

Striptizer zlotowy

MG ZT

Wysłany: Nie Lip 11, 2010 02:47   

My też wróciliśmy pół godzinki temu :mrgreen: Dzięki wszystkim za kolejną wspaniałą atmosferę na spocie :ok2: No a szczególne podziękowania dla tefa, Eweliny oraz Anta za dobrą organizację :brawa:

kzrr 

Rover 200

Wysłany: Nie Lip 11, 2010 16:10   

No ja już też w domu :) Marte grzecznie odstawiłem pod same drzwi i spokojnie dojechałem do chaty :) Mega zajebiscie bylo :D

BetJar 
Klubowicz

Wysłany: Nie Lip 11, 2010 19:11   

My też jesteśmy już w domku. Dziękujemy za wspaniałą imprezkę.
Podziękowania dla thefa, Eweliny i Anta za organizację,
dla wszystkich z którzy udzielili mi fachowych porad technicznych
oraz ekipie kędzierzyńsko-poznańskiej za wspólny powrót.
Szczególne podziękowania dla Tomasziego za jakieś 50 km objazdu :wink: :razz:
Do następnego ... :grin:
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest

kasjopea 

Członek Zarządu
wiceprezes

MG ZS

Wysłany: Nie Lip 11, 2010 20:05   

Ufff, my też w końcu w domu. Dzięki wszystkim za miły weekend.
Gostek stwierdził, że za rok też jedzie :lol:

MaReK 
Instytucja wspierająca

Pan
Wszechomogący :)

MG ZT

Wysłany: Nie Lip 11, 2010 20:06   

Warszawa w składzie ZR (maniaq, zouza, joa) oraz TF (violla, MaReK) dotarli na miejsce.
Po drodze były jeszcze lody w mcdonald i na koniec mały spocik, również lodowy w domu maniaq.
Te lody, były zdecydowanie najlepsze i miło było posiedzieć w cieniu ;)

W kwestii podziękowań, to mam kilka sztuk.

Przede wszystkim dla eweliny, thefa i anta za jak zwykle doskonałe przygotowanie pod imprezę. Bardzo miło było widzieć organizatorów "Dni Karpia", którzy już rozpoznają markę Rover/MG, podchodzą, zagadują oraz samych niezrzeszonych ludzi, którzy machają i kiwają głowami. W tym roku, przy przejeździe przez rynek prawie udało się zamknąć w szczelnym kółku. Jeszcze kilka autek i cały rynek obstawiony, co spowoduje, że piesi nie będą nam przeszkadzać ;D

Oprócz rozpoznawalnej marki wśród mieszkańców są jeszcze poszczególne sztuki roverków, na "tutejszej" rejestracji, które mimo że w konwoju aut nie uczestniczyli, to machali do nas i z uśmiechem pozdrawiali ;)

Stajemy się coraz starsi, a i teraz było wyjątkowo upalnie. Mecz finałów MŚ w piłce nożnej o trzecie miejsce (Niemcy - Urugwaj) nie pozwolił nam tym razem, na czynny udział w zabawach na rynku ;) Nie udało się nam pobawić na wesołym miasteczku, ale i tak zabawa w ośrodku szkolnym była przednia.

Mundialowa atmosfera się udzieliła i chłopcy zorganizowali swoje mistrzostwa.
Szkoda, że nie udało się rozegrać prawdziwego mecza, ale może taki zrobimy z udziałem klubu Volvo, albo Seata ;D ?

Tutaj chciałem podziękować kolegom:

Tiger - za piękne centry i dośrodkowania na pole karne

Siemion_ - za główki, szczupaki, strzały woleja i za rzut karny, który gdyby mnie trafił, odchudziłby mnie o kilkanaście kilogramów

Tomi - za obronę w polu karnym i walkę z natarczywym napastnikiem Siemionem :)

Kajtkowi - za podawanie piłek

Radzikowi - za dośrodkowania z drugiej strony boiska ;)

Wiciowi - za spektakularne rzuty karne - koniecznie na jesiennym rewanż ;P

Brt - za strzały na bramkę

Marcel - za dzielną postawę bramkarską i ataki w polu karnym ;)

Pitorek vel Młody - za atak z polu bramkowym ;)

Ciekawe, czy wystawią nam fakturę za różę i klomb :)

Dodatkowo dziękuję aktorom którzy wzięli udział w chorym projekcie i
scenariuszu przygotowanym przez siemiona_ i mnie. Iks, siemion,
Walkie, Tomi, Brt i Kasjopea, która zupełnie przez przypadek stała się kolejny raz bohaterką filmu ;P Dzięki również dla Tomi za pomoc operatorską przy kręceniu ujęć ;)

Dziękuję wszystkim, którzy kibicowali (jak ja) drużynie niemieckiej było nas może pięć sztuk :) A tym którzy kibicowali Urugwajowi gratuluję wytrwałości i wspaniałej walki kibicowskiej ;) Muszę przyznać, że niemcom kibicowałem tylko dlatego, że do drużyna europejska. Bardzo podobała mi się gra Urugwajczyków, a bramka z filmiku poniżej, jest dla mnie chyba najładniejszą bramką tych mistrzostw.

Z tego miejsca pragnę przeprosić Gonię, która musiała wydłużyć dyżur przy Zosi, budzonej okrzykami radości po zdobyciu bramki ;P I podziękować w imieniu Violli wieszczowi za wręczenie zagubionych kluczyków do TF'a :)

Skoro wspomniałem o Goni, to oczywiście dziękuje jej za świetne parodiowanie mnie :)
Teraz już wiem, jak wyglądam z "boku" :D

Ant ogromne podziękowania, za poratowanie laptopem i płytami. Dzięki Tobie, cały materiał udało się zgromadzić ;)

Brt, Tomi oraz Orson dzięki za wsparcie techniczne przy telefonicznej konsultacji z obecnymi właścicielami starej, poczciwej krówki Violli. Auto jeździ i wszystko chyba gra.

karieska wspaniałe ciasto! Oby więcej takich i już Cię zapraszam na warszawski spot również z ciastem ;)

Ewelina, Thef - prażone jak zawsze wyborne, przygotowanie również. Przygotowanie produktów to jedno, a odpowiednie przyrządzenie to drugie :) Należy docenić również, że wzięliście na siebie posprzątanie obiektu po tej imprezie. Tutaj również pomógł siemion_ i BetJar wraz z małżonką. Prawdopodobnie i Wy jesteście odpowiedzialni za nasze śniadanko ;D Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem, a jeśli tak proszę o dopisanie się do listy ;)

wieszczu, zetes oraz wszystkie miłe panie, które pomagały przygotowywać sobotnie jedzonko. Ziemniaki były obrane perfekcyjnie - doskonała wielkość przy krojeniu. Wieszczu mam nadzieje, że zjedzenie surowych ziemniaków nie wpłynęło na Twoje samopoczucie ;)

brt wspaniale rozpalone ognisko, którego dym leciał prosto do naszego pokoju :)

Daria dzięki, że dzielnie znosiłaś akcję filmowania z ukrycia. Mam nadzieję, że moja kamera może być bezpieczna w Twoim towarzystwie. Za buzi w czółko... szczególnie to mokre, zalane wodą przez maniaq także dziękuję ;)

siemion_ dzięki za głupie, acz świetne pomysły ;) Czekam również na fotorelację, z tego wydarzenia. Fotorelację, która w brutalny sposób została przerwana i pozostanie niedokończona...

speedy dzięki za udostępnienie auta i zgodę na bicie rekordu jak największej ilości osób w środku :D Czy ktoś policzył ile dusz zmieściło się do R25?

marta dziękuję za plasterki "hello kitty" ;D

Joa, violla, zouza, manaiq, zetes za wspólne spędzenie nocy ;D

maniaq - za wspólny przyjazd i powrót oraz dawanie znaków STOPem, że stoją lub mogą stać misie :) Ogólnie fajny przejazd. Oraz tutaj do całej załogi podziękowania za wspólne posiłki na trasie ;)

W ogóle dziękuję wszystkim, że byli :) Tradycyjnie było fajnie... ciekawe czy napiszę kiedyś, że było kiepsko? :D

To był taki przykładowy spot dla kolegi TheArt :) Bo cena noclegu z wyżywieniem, to było jakieś 30 zł od osoby :)

Przepraszam jeszcze koleżanki, których nicków nie pamiętam, ale którym wtargnąłem z kamerą do łazienki ;D Spokojnie... nic nie się nie stało, nic nie widziałem i nic nie nagrałem ;D Zniknęła osoba pilnująca i pomyślałem, że łazienka już wolna ;)

Aha i jeszcze jedno! Chciałem stanowczo zaprzeczyć pogłoskom, jakobym połamał klamkę!

No cóż! Wszystko co dobre, szybko się kończy i tak było tym razem.

Nie pozostaje mi nic innego jak liczyć na to, że za rok spotkamy się w jeszcze szerszym gronie. Tylko, trzeba jakoś zorganizować te łazienki. Może Panie na dole, a panowie na górze, bo oczekiwanie na łazienki po 50 minut, trochę boli :P

BUZIAKI

Ps.
Szkoda, że przegrała Holandia :(

dolny śląsk:marcin.misek
wielkopolska: longer86

zetes 

Rover 75

Wysłany: Pon Lip 12, 2010 08:38   

Dołączam się do wszystkich wcześniejszych wpisanych podziękowan, ale w sposób szczególony muszę podziękować kasjopea, za przewiezienie mnie do Zatora i z powrotem. Za przyczyną tej usługi nie musiałem wogóle myśleć o obecności promili w organiżmie w niedzielę a nawet mogłem zwiększyć ich ilośc :grin:

Odpowiedz do tematu