Chwilkę Zamieniliśmy dwa zdania i każdy ruszył w swoją stronę Po drodze, za dw. zachodnim spotkałem jeszcze kris-tofer'a, z którym przegadaliśmy postoje na kliku światłach.
Marku, chyba jeszcze śpisz na jedno oko - nowy kolega ma nicka tomo63 i pisał już w tym wątku
BTW, serdeczne podziękowania dla wszystkich, którzy znosili moje wczorajsze marudzenie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 08:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No tak wyszło, że dotarlem 23:56 i "złapałem na światłach" Joa, Mix'a i MaRKa.
W przyszłym tygodniu (jak nic mi znów nie wybuchnie ) powinno być lepiej.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Byłem po meczu... zastałem jeszcze kilka osób w tym nowego kolegę z Rovera 200 1.4 16v nr rej. WGR Musi tu kolega napisać, bo mimo że powiedział, to ja nie pamiętam jakiego ma nicka. Ale miło było poznać.
Ja też mam zwykle problem ze spamiętaniem imion i nicków, ale na pewno się uda
Fajne spotkanko, do zobaczenia następnym razem.
pozdrawiam,
Kris-tofer co do naszego powrotu to gdy stales na czerownym to ja pojechalem kawalek dalej i czekalem na Ciebie na przystanku autobusowym.Patrzylem czy sie nie zblizasz ale po ok 4 minutach stwierdzilem ze minelismy sie.
Pozniej pojechalem jeszcze prosto Gorczewska i skrecilem w Plocka.
Pawkaz, widziałem Cię jak czekałeś na mnie na przystanku, następnym razem tak nie warjatuj na czerwonym trafiłem dalej bez problemu, dzięki za pilotowanie, dzięki wszystkim za udanego choć krótkiego spota.
Tak na 95% - jeszcze nie wiem na kiedy mi firma bilety kupi, ale plan jest taki, że dopiero na poniedziałek wieczorem.
W ten weekend w ogóle miało mnie w Polsce nie być, ale się fartem udało.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maciej, pamiętaj, że mieszkamy od siebie nie więcej niż 400metrów, więc jakby się miało spełnić te 5% możemy się jakoś na przed niedzielny spot umówić przy piwku
Nie do końca.
Bo ja w sumie to teraz mieszkam na zmianę 2 mieszkaniach i na działce za Piasecznem (w wakacje da się nawet stamtąd codziennie dojeżdżać do pracy), w zależności od sytuacji, i akurat, jak rzadko, to na Wilanowie byłem tylko 10 minut w ciągu ostatniego miesiąca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum