Hallo
Z uwagi na to że post Marka mnie zaintrygował - będzie długo hihihi
Ekipa niebieskiej (z umytym podwoziem ) ZRki melduje się po spocie w Zatorze. Znaczy się wróciliśmy w niedzielę, nie dzisiaj
Grupa wsparcia składała się z: Mireczki, Biedronki,Krzyśka i mnie -drivera. I ta grupa składa podziękowania za spota.
Szczególne podziękowania dla mojej przyszłej żony za to że dotrzymywała mi towarzystwa :*
Wszystkim za to, że mogliśmy się spotkać po tak długiej (mojej ) nieobecności w kraju. Naprawdę podniecony jechałem na tego spota
I teraz się zacznie.....
Pierwsze podziękowania do IKS i Tomasziego, Radzika oraz mojego składu i kzrr z Martą za start. Dzięki reszcie spotkanej po drodze
Wielkie dzięki dla Eweliny i Thefa oraz Ant'a za organizację i ogarnięcie tego całego bałaganu.
Dziękować:
Tomaszi - za wszystko i wycieczkę turystyczną w drodze powrotnej
BetJar i Speedy - za drogę powrotną
Marcel i Marek - za karne ( powtórka na jesiennym )
Maniaq - za partnerstwo WPI - OK
Orson - za próbę poważnej rozmowy na bardzo życiowy temat
Tomi - za porady techniczne
Violla i Marek - za możliwość poczucia wiatru we włosach ( czyt. za wypożyczenie Tofika )
Wieszczu - za dokładne wytłumaczenie swojego miejsca zamieszkania
Siemion - za świetną relację foto i trafne komentarze.
Speddy - za spontanicznego spota w KK.
Wszystkim obecnym za pogaduchy, pomoc i możliwość spotkania.
Wynalazcy CB - wiadomo za co.
Sobie - za pierwsze blokowanie ronda hihihi
P.S. Wszyscy nie wymienieni z imienia czy nicka niech nie doszukują, że ich nie lubię czy coś Pozdrowionka i do następnego.
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Marcel i Marek - za karne ( powtórka na jesiennym )
O ile tylko ośrodek będzie dysponował miejscem i może jakimś boiskiem?
Może jakiś wewnętrzny turniej zrobimy, dla chętnych?
wiciu2xlc napisał/a:
Violla i Marek - za możliwość poczucia wiatru we włosach ( czyt. za wypożyczenie Tofika )
To trzeba dłużej pojeździć, żeby się wczuć
To nie jest jednak samochód rodzinny, komfortowy. To raczej pojazd typowo lanserski do spokojnej jazdy po mieście i agresywnych startów spod świateł
wiciu2xlc napisał/a:
Wszystkim za to, że mogliśmy się spotkać po tak długiej (mojej ) nieobecności w kraju.
Ale już zostajesz na dłużej i na jesienny przyjedziesz?
thef napisał/a:
No podpis pod zdjęciem sugeruje, że gdzieś tam na tej kanapie powinna być biedronka więc wypadało jej poszukać
Wylądowała tam I zostawiła po sobie ślad - wizytówkę
MaReK ja już dawno mówiłem o jakiejś rywalizacji sportowo-fizycznej. Turniej to jest świetny pomysł.
MaReK napisał/a:
wiciu2xlc napisał/a:
To trzeba dłużej pojeździć, żeby się wczuć
To nie jest jednak samochód rodzinny, komfortowy. To raczej pojazd typowo lanserski do spokojnej jazdy po mieście i agresywnych startów spod świateł
Chcecie nam go pożyczyć może Violka mi na ślub obiecała , pamiętaj
MaReK napisał/a:
wiciu2xlc napisał/a:
Wszystkim za to, że mogliśmy się spotkać po tak długiej (mojej ) nieobecności w kraju.
Ale już zostajesz na dłużej i na jesienny przyjedziesz?
No raczej się już nie ruszę za granicę w końcu mam ślub w październiku, więc jesienny ma być we wrześniu albo pod koniec października hihihi
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
więc jesienny ma być we wrześniu albo pod koniec października hihihi
Wiciu w razie "W" sami sobie zorganizujemy zlota. Speedy ma już wprawe w jeździe do kędzierzyna więc powiększy grono do trzeg roverko-Emdżików I pojedziemy na pławniowice..........jest bosssko
Jak zwykle imprezka w Waszym towarzystwie udana - dzięki
Szczególne podziękowania dla organizatorów: eweliny, thef'a i Ant'a maniaq, lody pychota . Musisz zdradzić gdzie kupione, bo jak nie, to znowu wpadamy do Ciebie
wiciu2xlc napisał/a:
Violka mi na ślub obiecała , pamiętaj
Spoko . A nie będzie za zimno w październiku na cabrio ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum