Proszę o ocenę tego samochodu. Moim zdaniem wygląda atrakcyjnie ale może czegoś się nie dopatrzyłem. Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia to byłbym wdzięczny gdybyście o nich napisali, bo nie uśmiecha mi się jechać taki kawał na darmo. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
http://otomoto.pl/rover-45-C14171740.html
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 16:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Cena porażająco niska, więc może to być całkiem niezła mina. Brak fotek silnika, poproś aby Ci je dosłał. Poproś także o więcej fotek nadwozia w dobrej roździelczości. Mogą dużo powiedzieć. Mam wrażenie, że autko jest trochę poobijane. Zwłaszcza klapa bagażnika, (chyba także lewe tyne drzwi, prawe przednie drzwi, ale nie jestem na 100% pewien).
Ciekawe dlaczego na skórzanej kierownicy jest pokrowiec Pewnie dlatego, że jest mocno styrana, co świadczy o dużo większym przebiegu niż 175000km.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum