Wysłany: Pon Sie 23, 2010 07:46 [ Mg Tf ] Proszę o opinię.
Zanoszę się z zamiarem kupienia tego Mg Tf. Jeśli ktoś go widział lub może więcej o nim wie, to będę wdzięczny. Z Poznania do Ostrowa wlkp nie mam daleko, ale i tak wolę wiedzieć nieco więcej zanim się tam wybiorę.
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 09:56 Re: [ Mg Tf ] Proszę o opinię.
BB85 napisał/a:
Zanoszę się z zamiarem kupienia tego Mg Tf. Jeśli ktoś go widział lub może więcej o nim wie, to będę wdzięczny. Z Poznania do Ostrowa wlkp nie mam daleko, ale i tak wolę wiedzieć nieco więcej zanim się tam wybiorę.
8 letni TF z takim przebiegiem za taką cenę ? hmmm... lepiej pojedź i zobacz osobiście.
Autko na pierwszy rzut oka zadbane.
Widać na zdjęciu nr 10 że świeżo po myciu pod maską ( krople wody ).
Jestem ciekaw czy ma książkę serwisową i udokumentowany przebieg.
Poproś o VIN i sprawdź wyposażenie.
Był lekko uderzony w prawy bok - tzn zderzak, błotnik, lampa wymienione.
Przebieg 11 tyś, ale patrząc na tapicerkę bardzo możliwy bo w ogóle nie wytarta jest.
Auto sprowadzone z Francji od pierwszego właściciela.
Sam nie wiem co sądzić, ale chyba przejadę się obejrzeć na żywo.
Dzwoniłem tam dzisiaj drugi raz. Odebrał ktoś inny i jego wersja zdarzeń trochę się różniła od osoby, z którą rozmawiałem wczoraj . Tak więc, kręcą Ci handlarze. Daje sobie spokój z tym autem. Będę szukał dalej, choć wiem, że to trudne w Polsce.
Dzisiaj byłem w obejrzeć jednego w Gnieźnie. Zapewniano mnie przez telefon, że bezwypadkowy i z przebiegiem 74 tys . Na miejscu okazało się, że malowany prawie cały, w środku wszystko wytarte jakby miał 274 tys. Tragedia.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 6 Skąd: że znowu
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 19:12
BB85 napisał/a:
Dzisiaj byłem w obejrzeć jednego w Gnieźnie. Zapewniano mnie przez telefon, że bezwypadkowy i z przebiegiem 74 tys . Na miejscu okazało się, że malowany prawie cały, w środku wszystko wytarte jakby miał 274 tys. Tragedia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum