Wysłany: Sob Wrz 11, 2010 17:33 [MG ZT] Proszę o opinię
Witam
Zainteresowało mnie to ogłoszenie. Może ktoś coś wie na temat tego auta ? Zastanawia mnie brak spryskiwaczy do xenonów. Czy ta wersja ma kontrolę trakcji ? Proszę Was o rady dotyczące tego auta na co zwrócić uwagę.
Jak dla mnie przy tak zniszczonej skórze przebieg 70k nie realny. Coś nie tak wyglada deska rozdzielcza pod poduszką pasażera, reflektory to raczej soczewki a nie ksenony ze względu na brak spryskiwaczy a do fulla to mu jeszcze trochę brakuje: tempomat, ASR, pogrzewane fotele
Jak dla mnie przy tak zniszczonej skórze przebieg 70k nie realny.
Bo ZT'ek pod tyłkiem ma szmatę a skórę na bokach . Co do km to rzeczywiście malutko.
Auto ogólnie mi się nie podoba, chyba bym nie zwrócił na niego uwagi, brak jakiegokolwiek przydatnego wyposażenia, coś niechlujnie ryte przy poduszce jak Dukat zauważył...odpuść i poszukaj 75tki. Znajdziesz lepszą opcję i masz większy wybór a te 13KM różnicy tak naprawdę różnicy nie robi
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum