Nie chodzi o pytania ani odpowiedzi, tylko chodzi o link który podałeś bezsensowy link. Myślałem, ze zrozumiałeś. Dlatego, ze ten link to nie jest odpowiedzi
Nie miałem na myśli, ze wyszukiwarka dla mnie jest bezsensowy ( nie wiem skąd Ci przyszło do głowy ). Nie musiałem pisać, że szukałem. A czy w ogóle dobrze pamiętałeś o temacie i gdybyś chciał napisać, ze "to było temat" lub " temat jest milion razy".. Pewny jesteś, że jest odpowiedzi w wyszukiwarkę?
Czy lampy przednie angel eyes dobrze pasują i trzymają się tak jak zwykłe lampy przednie?
Nie, robią się luki ponieważ AE są ciut mniejsze
GGoLy napisał/a:
Jakie macie doświadczenia po zmianie reflektorów ze zwykłych na angel eyes?
wygląd na + o ile wsadzisz to dobrze kolorystycznie. Osobiście wolałbym mieć chyba standardowe lampy wybielone niż AE, nie wiem po ile teraz stoją, ale ja kupowałem po 600 PLN chyba, żal hajsu, a jak Ci się 1 ryng przepali to się nababrasz a nababrasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum