Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Lis 17, 2010 11:07
No ten pierwszy z przodu mogl byc bity, znaczka z tylu nie ma wiec tył raczej tez mógł być bity, co prawda obejrzeć zawsze można, ale ta cena mowi wprost "coś jest nie tak" .
[ Dodano: Sro Lis 17, 2010 11:07 ]
co do drugiego - dziwne że nie ma oryginalnych felg(pierwszy w sumie też ), kontrolka silnika sie świeci, ale nie miałem benzyny i nie wiem co to może oznaczać, no i brak fotek silnika
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 17, 2010 11:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Za tani , zle - podajrzane, za drogi - wiadomo szukamy okazji ....
Odechciewa mi sie tu zagladac O_o
Po zdjeciach mozna powiedziec tyle, ze nie ma znaczkow i inne felgi, ale nie to, ze byl pewno bity ! Dokladnie o autku moze sie wypowiedziec ten co je widzial na zywo i nim sie przejechal. Nie ten co oglada znaczki pocztowe na alegro .
Kazde auto "moglo byc bite" tylko oceniajac tak auta ponad 5 letnie nie znajdzie sie takiego co jest wszystko super spasowane ! To nie sa nowe auta .
Koncze OT i ide sobie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Sro Lis 17, 2010 11:30
Napisałem że obejrzeć zawsze można a co do felg, to dziwi mnie bo zdaje się że MG wychodziły zawsze z alusami z fabryki, jeśli się myle proszę o poprawienie .
Za tani , zle - podajrzane, za drogi - wiadomo szukamy okazji ....
Odechciewa mi sie tu zagladac O_o
Każdy jak kupuje samochód tym bardziej 5-7letni a nie 10-13 letni to oczekuje pewnego standardu. Przecież nie wydam kasy na coś co nie jest tego warte.
A źle spasowane progi czy przód i tył to pierwsze oznaki tego że z samochodem pewnie było coś robione. Kolejne to brak znaczka. A nikt nie chce kupić bitego samochodu.
Bo jak kupisz tak będziesz jeździł. "Płacę - wymagam" na tym się opiera kapitalizm.
Każdy jak kupuje samochód tym bardziej 5-7letni a nie 10-13 letni to oczekuje pewnego standardu.
To powiedz mi czego oczekuejsz >? bo dla mnie w autach juz 5 letnich i wyzej wazniejszy jest stan danego egzemplarza niz rocznik. Stanu nei ocenisz tylko po zdjeciach z alegro , moga cos powiedziec o aucie, ale skreslanie na podstaqwie zdjec jest w wielu przypadkach krzywdzace. Jakbym sie upieral ze kazda szpara ma byc rowna w uzywanym aucie, to bym zadnego nie kupil a przerabiam juz 2 ZR-a
Belgarath napisał/a:
A źle spasowane progi czy przód i tył to pierwsze oznaki tego że z samochodem pewnie było coś robione.
np. jezdzone jezeli widze auto z wloch , francji i jest caly ladny lakier, zderzaki spasowane super, to to jest dla mnie podejrzane !
Belgarath napisał/a:
Kolejne to brak znaczka. A nikt nie chce kupić bitego samochodu.
Wole kupic uderzone i wiedziec co z nim bylo, niz myslec ze kupilem bezwypadek, od kobiety, prawnika, z niemiec
Belgarath napisał/a:
Bo jak kupisz tak będziesz jeździł. "Płacę - wymagam" na tym się opiera kapitalizm.
hmm kapitalizm to chyba nieco wiecej i czego innego, ale neich bedzie i takie uproszczenia
Oczywiscie ze NIKT nie chce wpasc na mine, po to tu jest ten watek, tylko jeszcze nie wiedizalem auta , ktore by zostalo pochwalone, kazde to jest prawdopodobny przystanek ! Dochodzimy do absurdu i tylko o to mi chodzi.
Kupilem zoltka w 2 dni, bo musialem , ale przerzucilem wsyzstkei ogloszenia, czesc aut znalem, czesc obdzwonilem, handlarz - nie zna auta sciemnia, dziekuje... az trafilem na goscia co nie czarowal , przyslal zdjecia DUZE, ze jadac wiedzialem co jade ogladac...
tez mu zderzak wisi, kiera obszyta jakas pseudo skora, oblesnie to wyglada, brak dywanikow. tyle
Racja maniaq, tym bardziej ciekawi mnie czemu to obszycie miało służyć. Mam 85k i kierownica wygląda prawie jak nowa. Z kolei fotele w MKII są gorsze jakościowo niż w MKI i te wygladaja mniej więcej na swój przebieg, u mnie też są zniszczone. Samochody we Francji sa drogie i dlatego się sprowadza stamtąd głównie rozbite, dlatego pod tym kątem by go trzeba sprawdzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum