Mam wielką prośbę. Możecie mi podać linka np. z allegro z aukcją z mikrostykiem który pasowałby do włącznika podgrzewania lusterek do R600?
Jest tego trochę a nie mam pojęcia który by się nadawał.
kolego ja poszedłem za radą forumowiczów,
padł mi mikrostyk, koszta 20zł + przesyłka + dłubanie przy wymianie bo to takie maleństwo = NIE OPŁACA SIĘ brudzić, za 25zł kupiłem cały panel sterowania lusterkami, wymiana to 5-8śrubek przy demontażu boczku i 10min wolnego czasu, wszystko śmiga dosłownie chwila i lustereczka ciepłe
jutro kleje taśmę na tyną szybę i smaruje sreberkiem przerwy w paskach dzisiaj zlokalizowałem
_________________ Rover 600 2.0 SDi 99'
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 27, 2010 19:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Sie 2010 Posty: 133 Skąd: Gdańsk-Kowale
Wysłany: Sob Lis 27, 2010 19:05
thef napisał/a:
Przecież wkleiłem link do tego mikrostyku na początku tematu.
Tak, widziałem. Liczyłem na linka z allegro bo nie mogłem go znaleźć. Na tym co pokazałeś trzeba się rejestrować. Ale dzięki bardzo, ten Twój się bardzo przydał.
Mało prawdopodobne żeby sprzedał osobno. Będzie miał później problem ze sprzedażą reszty.
Wcale nie. Ktoś może potrzebować tylko tapicerki bo mu ją np pies zeżarł a sterownik ma swój, równie dobrze pomyśl po co mi tapicerka jak chcę sterownik. Twoje myślenie przypomina mi jednego miejscowego cwaniaka u którego byłem z zapytaniem o jedną cześć elektryczną, wiesz co mi powiedział? Żebym kupił cały samochód...I D I O T A...
Działałem ze sreberkiem 2 razy, idealnie wyczyściłem i odtłuściłem szybkę z tyłu, zlokalizowałem 2 miejsca w których nie łączy - jest przerwa w obwodzie. Obkleiłem tasiemką papierową górę oraz dół równo z paskiem, nałożyłem srebro i nic, prądu nie przewodzi... wczoraj to robiłem i nic, dzisiaj rano zdrapałem wyczyściłem i od nowa ale dalej to samo
ten preparat to chyba jakaś kiła albo ja coś źle robię... załamka akurat 2 paski na środku szyby wkurza mnie to
Ja posmarowalem cale paski. Pamietam, ze w instrukcji bylo napisane, zeby wyschlo i potem sie to scieralo.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
w linku co thef wrzucił są wymiary tego właściwego mikrostyku ... wydrukuj i do sklepu niech po wymiarach lub oznaczeniu znajdą ... a może sklep to Ci ściągnie, jeśli robią zakupy w TME ... nie musiałabyś za przesyłkę płacić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum