Wysłany: Sro Sty 19, 2011 21:43 [MG ZT190] Auta na drugim końcu kraju (Zielona Góra)
Przymierzam się do zakupu autka dla siebie i po pozytywnych doznaniach z R75 padło na MG ZT190.
Na oku mam 2 modele w rozsądnych pieniądzach (do 20k).
1.http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=63678 w kolorze srebrnym.
Po zdjęciach nie ma się raczej do czego przyczepić.
Z wyposażenia dodatkowego jest tempomat i komputer z dużym wyświetlaczem.
Autko w ciągłej eksploatacji z kompletem zimówek, czyli na +
2.http://allegro.pl/mg-zt-1...1407529609.html
I w tym się zakochałem, głównie przez kolor, tylko jest kilka drobnych niedociągnięć widocznych na pierwszy rzut oka: brak osłony silnika i dziwnie opadnięty podłokietnik z tyłu (jak dla mnie to żaden problem, już nie takie zwalczałem ). Poza tym całkiem niezłe wyposażenie (odeszła by wymiana głośników ). Błędy w opisie pomijam
Przebieg jest bardzo atrakcyjny choć nie wiem na ile wiarygodny.
Poniżej zdjęcie komory silnika.
Szczerze mówiąc to już nie wiem czy kierować się sercem (2) czy rozumem (1).
Nastawiony jestem z góry, że będę nieco przy samochodzie majstrował.
No i najważniejsze. Czy znalazł by się ktoś z okolic Zielonej Góry, kto był by w stanie obejrzeć te MG?
nie wiem czy z tym czerwonym nie jest coś nie tak, bo tablice rejestracyjne są wybrakowane ( o ile w ogóle są oryginalne) nie ma na nich naklejki z przeglądem i hologramiku.
Co do tego czerwonego to z ciekawości gadałem z facetem. Wie o tym samochodzie tylko tyle, że nazywa się MG. Na koniec rozmowy powiedział, że sam wiem wszystko o tym aucie i on nic nie musi dodać (cokolwiek ma to oznaczać ? )
W sumie jak z nim rozmawiałem kilka miesięcy temu to rozmowa bardzo szybko skończyła się tekstem typu "nie mam czasu teraz gadać..." zaraz po tym jak zacząłem się wypytywać o osłonę silnika i podłokietnik
Autka już nie ma na Allegro, więc raczej ktoś kupił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum