Wysłany: Wto Mar 29, 2011 15:59 Prośba o wycenę Rover 420 DI
Witajcie.
Czy moglibyście mi pomóc z wyceną mojego Rovera 420 DI 1997 sedan ? Nie jest on idealny, jest do lekkich poprawek lakierniczych, silnik jest w bardzo dobrym stanie. Bierze go dość mocno rdza przy tylnym błotniku.
Jest to sedan (ma zderzak od 45 co wręcz dodaje na wyglądzie) Wyposażanie skóra, klimatyzacja ( do napełnienia), na zdjęciach brak alufelg ale są w komplecie wraz z oponami letnimi. O reszcie nie chcę się wypisywać bo nie chcę z tego robić ogłoszenia
Przebieg myślę, że prawdziwy : 233 tys
Cena jaka mnie interesowała by to ok. 5 tys. myśle że nie jest wygórowana. Kupiony w 2008 roku za 10 tys.
Ostatnio zmieniony przez SeevS Sro Mar 30, 2011 14:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 15:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Myślę, że te 4.5k które chcesz za niego w ogłoszeniu to powinieneś dostać. A swoją droga to nie do końca rozumie sensu tego postu skoro prosisz o wycenę i jednocześnie dajesz link do oferty gdzie podajesz konkretną cenę a do tego nie chcesz robić z tego postu ogłoszenia - to ja już całkiem zgłupiałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum